Upload jouw foto's

Canon PowerShot SX50 HS - 800 - f/5.6 - 1/320 - 58 mm

Gister was het ideaal weer voor een dagje dierenpark. Het was mooi weer, maar niet al te warm, dus dat staat garant voor actievere dieren.

Bestemming: Noorderdierenpark Emmen.

Activiteit kregen we...
Vooral de jonge giraffe was goed op dreef. Terwijl de ouderen stonden te eten, besloot deze knaap de boel een even lekker wakker te schudden. Al spelend begon deze een bepaalde zebra te pesten. Steeds weer rennend erop af, en maar schoppen. De zebra reageerrde door steeds achter de giraffe aan te rennen, waardoor deze keer op keer de zebra ontvluchte door de bult rond te rennen, en opnieuw uit te halen. Nadat hij meerdere malen de rust van de gnoes verstoorde door langs te stuiven, besloten de gnoes de achtervolging ook maar in te zetten. Daar waren de grote girffen het niet helemaal mee eens, en enkelen van hen besloot zich er in te mengen. Nog 1 laatste keer stoof echt alles weg. Zebras, gnoes en giraffen, allen tegelijk, dezelfde richting op. Daarna was het weer rustig. Het spel was over.

Helaas kon ik van alle dieren die gelijktijdig renden geen mooie foto maken. Het ging snel, en duurde maar kort. Maar al met al... wat een genot om te zien...

gr. syreeta


Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
0

Stemmen

Bekeken:35

Favoriet:0

syreeta

Niveau:beginner
Lid sinds: 23-05-2013

Meer foto's uit de categorie Dieren

  • Velduil
  • Welsh pony
  • Cremello pony
  • Grey in white
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
7 apr. 2014 15:19:52
Camera:
Canon PowerShot SX50 HS
Iso:
800
Sluitertijd:
1/320 sec
Diafragma:
f/5.6
Brandpuntsafstand:
58 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast