Upload jouw foto's

Canon EOS 5D Mark III

De Faeröer Eilanden staan bekend om het Faeröerse schapenras. Een prachtig ras schapen dat werkelijk over, maar dan ook echt overal te vinden is. In de bergen, in de steden, in de dorpen tot op de weg.

Meer foto's zien? Volg me op Instagram:
http://www.instagram.com/wanderfuldug (@wanderfuldug)


Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Marcel020 op 28 mei 2018 om 18:26

Ik zie prachtige foto's van je op dit account, echter vind ik deze minder. Het middelste schaap is prachtig, maar de andere gedeeltelijke schapen maken het tot een mindere foto.

Dugu op 28 mei 2018 om 18:47

De buitenste schapen hebben een compleet andere uitstraling en uiterlijk, dus die heb ik bewust in de foto verwerkt om te laten zien hoe bijzonder het middelste schaap was. Het middelste schaap had stukken minder bijzonder geleken als de andere twee niet op de foto stonden

Bovendien lijkt het middelste schaap volgens andere communities ook een soort leiderschap uit te stralen door z'n houding, wat niet het geval was als de andere twee er niet vaag op stonden. Zonder de twee anderen was dit een behoorlijk statische plaat. Datzelfde geldt overigens als de andere twee er volledig op hadden gestaan.

Meningen verschillen duidelijk, wat eigenlijk ook alleen maar goed is. Ik heb de foto in ieder geval bewust zo in beeld gebracht, en dat wordt gelukkig geprezen aan de vele (aankomende) Instagram features te zien (incl. Canon NL zelf) In ieder geval bedankt voor je reactie en het meedenken!

Marcel020 op 28 mei 2018 om 18:47

Hoi, dat is een uitgebreid antwoord! Tja smaken verschillen. Ik ben in ieder geval wel jaloers op jouw reis daarnaar toe. Ik wil dat ook een keer gaan doen. Groet, Marcel.

Dugu op 28 mei 2018 om 18:47

Zeker een aanrader! Ik zie dat je op de Lofoten bent geweest, dus dan zal de Faeroer je ook bevallen. Qua bergen minder spectaculair, maar als geheel is het een groot paradijs voor elke fotograaf.

SimonB93 op 28 mei 2018 om 18:10

Sterke pose!

1

Stemmen

Bekeken:100

Favoriet:0

Dugu

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 22-05-2017

Meer foto's uit de categorie Dieren

  • Roodborst
  • Woody
  • Lekker in bad
  • Zie ik het goed?
Datum:
28 mei 2018 17:49:15
Camera:
Canon EOS 5D Mark III
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast