Upload jouw foto's

Canon EOS 550D

Dit is de langste van de bruggen die de Florida Keys met elkaar verbinden. De rechter is de oude, die niet meer wordt gebruikt, de linker is de huidige brug waarover gereden wordt.


Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
TheLu op 1 oktober 2012 om 12:06

Een mooie opname met veel diepte en een prachtig standpunt. Omdat je aangeeft beginner te zijn en ik niet weet of je veel bewerkt, een kleine kanttekening. Het is heel gemakkelijk om aan deze foto bv li-boven even naar li te trekken waardoor de "vouw" in de hoek begint en pilaar recht komt.

gr.Theo

claudiab op 1 oktober 2012 om 12:14

Hallo Theo,

Bedankt voor je reactie! Ik heb hier niet veel aan bewerkt, alleen wat standaard dingen als scherpte en kleursaturatie. Inderdaad misschien een goed idee om nog een beetje bij te snijden. Bedankt!

Groetjes Claudia

TheLu op 1 oktober 2012 om 12:25

Ik bedoel niet bijsnijden. Ik weet niet waar je in bewerkt maar bij de Adobe programma's kan je een laag aanmaken en dan rechttrekken aan de punt. In dit geval komt de vouw dan in de hoek en staat de pilaar ook gelijk recht. Dat is iets anders als bijsnijden.

gr.Theo

claudiab op 1 oktober 2012 om 12:32

Excuses, zoals je ziet moet ik het allemaal nog een beetje doorkrijgen. Ik werk met het programma van Canon wat bij de camera zelf zat. Adobe heb ik wel gekocht (versie 9) maar hier ben ik nog mee bezig om in de vingers te krijgen. Dat valt nog best een beetje tegen,het is erg veel om te begrijpen allemaal. je kan er zo veel mee! Maar een goeie tip! Ik ga ernaar opzoek

TheLu op 1 oktober 2012 om 14:12

Ik heb CS5 en Photo Elem 9 dus ik ka gemakkelijk zeggen hoe je het moet doen in PE9. Je gaat naar AFBEELDINGEN> TRANSFORMEREN> SCHUINTREKKEN er verschijnen dan vierkantjes in de hoeken waar je aan kan trekken. Daarna wel 1 laag maken want hij doet het op een laag. Als je veel moet vervormen ga je naar FILTER> CAMERA VERVORMING CORRIGEREN en dan maar oefenen met de schuifjes. Succes

gr.Theo

claudiab op 1 oktober 2012 om 14:40

Wauw! super! bedankt!! ik ga het proberen

lighttravellr op 23 september 2012 om 02:18

Wat een diepte en een mooie schaduwwerking, knap gedaan!

Groet,
Sjoerd

claudiab op 28 september 2012 om 14:55

Dank je!!

Groetjes Claudia

1

Stemmen

Bekeken:63

Favoriet:0

claudiab

Niveau:beginner
Lid sinds: 11-09-2012

Meer foto's uit de categorie Landschap

  • De blauwe berg
  • Spiegeling in de Diepeling
  • Herfst in Oostenrijk!
  • skyline Rotterdam
Datum:
18 sep. 2012 12:55:47
Camera:
Canon EOS 550D
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast