Upload jouw foto's

Onbekende camera


Reacties (3)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
robbin op 18 mei 2009 om 14:23

Hee Arny, dit vind ik nou mooi, lekker desolaat sfeertje, zo te zien een of ander vaag motelletje nearby Highway 1 insn't it? haha.. ook gezien de foto's van jou de laatste tijd, zal het wel ergens in California zijn, Good place to Be.. maar goed, ik was even afgedwaald, de foto: heerlijk standpunt; lekker laag levert goede dieptewerking op, kleuren ondergeschikt benadrukt je lichtspel, vignettering zorgt voor nog meer dramatiek, ruis in de plaat stoort me niet, had misschien iets scherper gekund, maar goed, da's mieren**kerij van mijn kant, nou de mazzel en blijf vooral dit soort werk maken, ik ben er weg van, thanks 4 inspiring.. oh .. ik zie nu net dat het bij Bombay Beach is.. ach ja, soms laat mijn scherpte me ook wel eens in de steek, hahah.. mazzel, robbin

drevdijk op 29 april 2009 om 09:36

Unheimisch? Absoluut. Vergankelijkheid? Ja! De sfeer doet vermoeden dat deze ruimte ooit betere tijden heeft gekend. Nu lijkt het een plek om gauw weer te vergeten..of niet natuurlijk. Daarom voor mij een topplaat. Heel subtiel vind ik de tag op de schuifdeur. Het linkt aan de locatie, maar heeft ook iets 'dreigends'.
Groeten,
André

wim 50 op 28 april 2009 om 22:00

Een probeersel?
Een oude stoel in dat lege vertrek met uitzicht naar buiten met niet duidelijke elementen roept een unheimische sfeer op, maar het effect als foto is hier wat minder, geloof ik.

0

Stemmen

Bekeken:63

Favoriet:0

arny

Niveau:professional
Lid sinds: 19-07-2005

Meer foto's uit de categorie Landschap

  • Sippenaeken
  • doorkijkje
  • zonsondergang
  • haven zicht
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
26 apr. 2009 18:09:47
Camera:
Onbekende camera
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast