Upload jouw foto's

Pentax *ist D - 200 - f/8.0 - 1/125 - 80 mm

Ging de Halve Marathonrun in Egmond 2 weken geleden niet door vanwege de weersomstandigheden (zie een vorige foto), vandaag mochten de wandelaars van start. En we hebben gelopen. En genoten! Van heerlijk wandelweer, van een prachtige omgeving en een heel gezellige, prima georganiseerde wandeltocht. Ik wil morgen wel weer.... Mmmm volgend jaar dan maar.

Van deze foto is een bewerking gemaakt door veroma,


Reacties (8)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
janvanderpennen op 25 januari 2010 om 22:32

Hoi Brigitte
Leuk dat je hier een overzicht van een beetje van de schitterende loop laat zien en hoop dat je net zo genoten hebt als Nellie mijn vrouw en ik, en zondag was het pas echt mooi in het winterse Egmond maar ook alles er omheen verzorging en de sfeer in de sporthal, volgend jaar zeker weer.
Groetjes Jan

Piro op 25 januari 2010 om 12:23

Wat een volk. Maar ik neem aan dat dit vlak na de start was en dat wat verder de lopers wat meer uit elkaar wandelen. Wandelen is heerlijk, maar zo massaal? Ik doe het liever met wat minder volk en jij hebt dat, lees ik, bij Schoorl ook nog eens dunnetjes over gedaan.
Foto toont idd. erg vlak, maar ik lees dat je de werkelijkheid geen geweld hebt willen aandoen. Meer een reportagefoto dan een fotofoto begrijp ik.
gr. Wil

vissi-darte op 24 januari 2010 om 16:19

Marathon? Daarbij denk ik aan een schijnbaar oneindig stuk hardlopen waarbij binnen de kortste keren je hele lijf pijn gaat doen. Niets voor mij dus. Hier lijkt het wel een stuk gemoedelijker. Het leven wordt een stuk vriendelijker indien tijd geen rol meer speelt

Ik heb met jou een hardnekkig en blijvend verschil van mening omtrent de helderheid. Ik begrijp dat je sfeer van de dag wilt weergeven, maar zo somber......, dan komt er toch geen hond meer op die marathon af? Zo lijkt het wel een dodenmars Brigitte. Met zijn allen op weg naar het schavot. Indien je de hele contrast ruimte nu eens opvult. Dan blijft de "mistige" sfeer best wel gehandhaafd maar kan ik me wat beter voorstellen dat het ook heerlijk wandelweer was.

Groet, Allard

veroma op 24 januari 2010 om 18:30

Ik vrees dat ik toch op les moet.... Heb nu een nieuw bewerkingsprogramma, maar nu moet ik het nog leren gebruiken. Och help! Je hebt wel gelijk, Allard, maar je weet, die computer is niet mijn sterkste kant. Ik zal het gaan leren, ik beloof...

Die marathon was maar een halve en van rennen wordt je inderdaad moe. Dat doe ik dus niet! Maar lopen door de duinen op deze manier: heerlijk! Vandaag bij Schoorl nog eens dunnetjes overgedaan.. maar 10 km denk ik zo, duin op en duin af. Zoooo mooi in die sneeuw hier. Dat is toch veel leuker dan achter de computer zitten te emmeren? Kan ik daarvoor niet iemand in dienst nemen? Contrastruimte invullen? Waarmee? oh jee, ik ben onverbeterlijk vrees ik. HELP!
Gr. Brigitte

Henkes62 op 24 januari 2010 om 15:58

Mooie opname inderdaad niet perfect, maar daar gaat het niet altijd om.


Groeten Henk

boerderij op 24 januari 2010 om 12:26

Hey Brittie,
Heb vanochtend nog aan je gedacht,wat een FIJNE dag zeg,geen wind,sneeuw,gezellige mensen enz.Knap hoor de halve,goed dat ze het nog door hebben laten gaan 14 dgn later!Mooie zachte foto met je kleine Pentax,zo in het zakkie.Zie ik je nog van de week?liefs LiedjeXX ps.Vandaag tuin vogeltelling,ga zo even mijn tentje in,moet even wachten want Ant loopt buiten te struinen,.

veroma op 24 januari 2010 om 13:09

heerlijk gelopen!
Ja, ik kom wel even binnenwaaien deze week. Hier zitten alleen spreeuwen te eten van mijn lekkers in de tuin. een enkele merel. Zet ze er maar bij bij jou! Liefs! B

kire op 24 januari 2010 om 07:19

Ik hoop dat je er meer gemaakt hebt dan deze standaartfoto alleen.....ik vind het geheel wat vlak van licht en ook de compositie had veel spannender gekund. Maar....het ging je in eerste instantie om het lopen natuurlijk.
Toi toi Erik.

veroma op 24 januari 2010 om 13:02

Zie wat ik hier boven heb beschreven bij Juri. Compo kun je niet veel meer van maken dan iets als dit. Doorlopen graag tussen zo'n mensenmenigte. Maar heel erg leuk om te doen... eens per jaar.
|Dank voor je trouwe reacties, Erik!
Gr. Brigitte

juriheise op 24 januari 2010 om 00:13

Fijn dat je een leuke sportieve dag hebt gehad. Lekker wandelen over strand en door duinen. Foto geeft hier een goede indruk van. Ik vind de foto wel wat aan de fletse kant. Groet, Juri

veroma op 24 januari 2010 om 13:01

Het ging me natuurlijk in eerste instantie om het lopen, kon het niet laten hem toch mee te nemen. Licht is vlak... dat was het ook. Beetje mistig, grijs. Ga je dat 'opleuken' dan neemt dat in mijn ogen zoveel van de oorspronkelijkheid weg. Het weer in Nederland is nu eenmaal zo ... Er was ook nauwelijks verschil in overgang tussen zee en lucht. k persoonlijk houd daar wel van ... op zijn tijd... Een heerlijke zonnige dag....ja .. zou fijn zijn, maar helaas.
Dank voor je reactie!
Gr. Brigitte

theikekes op 24 januari 2010 om 00:11

mooie foto
knap gedaan
gr.theike

2

Stemmen

Bekeken:160

Favoriet:0

veroma

Niveau:beginner
Lid sinds: 04-12-2007

Meer foto's uit de categorie Landschap

  • Terschelling
  • Sound of Silence
  • Time
  • Cuijk aan de Maas
Datum:
23 jan. 2010 23:15:46
Camera:
Pentax *ist D
Iso:
200
Sluitertijd:
1/125 sec
Diafragma:
f/8.0
Brandpuntsafstand:
80 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast