Upload jouw foto's

Nikon D90 - 200 - f/11.0 - 1/160 - 18 mm

Over Noorderlicht

Noorderlicht is een veelzijdig en internationaal podium, oorspronkelijk alleen voor documentaire fotografie, maar inmiddels voor elke fotograaf die een goed verhaal te vertellen heeft. Met een scherp oog voor ontwikkelingen, maar wars van trends en hypes, besteden we aandacht aan de fotografie van de wereld en de wereld van fotografie. Dit doen we door het organiseren van een jaarlijkse fotomanifestatie, het programmeren van exposities in onze fotogalerie, het uitschrijven van foto-opdrachten en het organiseren van debatten, lezingen en masterclasses. Noorderlicht verzorgt een educatief programma en geeft daarnaast bijzondere catalogi en fotoboeken uit. Onze tentoonstellingen zijn wereldwijd te zien geweest, in onder andere de Verenigde Staten, Syrië, Australië en Indonesië.

Door de eigenzinnige, scherpe programmering en bijzondere uitgaven heeft Noorderlicht internationaal een reputatie opgebouwd als een instelling die engagement weet te koppelen aan visuele schoonheid. Noorderlicht-producties zijn verbeeldingsvol en meeslepend, enthousiast en kritisch, persoonlijk en geëngageerd.


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
antonio51 op 8 juli 2016 om 16:18

Interessant beeld met dito toelichting. Ook deze foto heeft weer een fijn formaat, passend bij het beeld. En nog een mooie wolkenpartij.
Groeten, Ton

notmune op 8 juli 2016 om 16:30

De expositie is helaas afgelopen weekend weer gesloten. In Groningen hebben ze aan het A-Kerkhof een vaste expositieruimte waar nu o.a. werk van Ruben Terlou -Langs de Yangtze- te zien is. Overigens is er in Groningen in de oude Kijk in het Jat straat ook een mooie fotogallerie "Licht-zone" Kortom...

0

Stemmen

Bekeken:53

Favoriet:0

notmune

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 08-08-2011

Meer foto's uit de categorie Landschap

  • Beekje in yorkshire
  • Herfst en donkere wolken boven de Eems Dollard.
  • Eems Dollard.
  • Kustlijn
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
8 jul. 2016 11:22:42
Camera:
Nikon D90
Iso:
200
Sluitertijd:
1/160 sec
Diafragma:
f/11.0
Brandpuntsafstand:
18 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast