Upload jouw foto's

HTC HTC One X

Vanochtend een heerlijke wandeling gemaakt langs de Oude Maas nabij Hekelingen... Maar zo koud, die harde wind waaide dwars door mijn jas! Dit beeld geeft precies mijn gevoel weer dat ik ter plaatse had, een flets zonnetje, koude wind, prachtig uitzicht over de rivier. Sober, maar krachtig in zwart wit uitvoering.


Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
FotoGaaf-Amanda op 7 februari 2016 om 20:01

Dankje Jos! Ik had het er ook graag voor over, want ondanks de koude wind (en dus een appelgezicht) was het een prachtige zonsopgang. Af en toe kwam er een hardloper of mountainbiker voorbij, die mij echt aan zaten te kijken wat ik daar met die camera aan het doen was in die kou. Er volgen in de komende dagen nog meer foto's uit deze serie. Ik ontmoette naast hardlopers ook nog een schaapskudde, wat prachtige foto's opleverde... Bedankt weer voor je reactie en je stem! Groet, Amanda

Jos Dries op 7 februari 2016 om 18:55

Ik VOEL wat je bedoelt Amanda , Soms sta ik een tijdej te wachten bij H v Holland op een schip dat binnen moet komen en dan Kan DIT ook het weer type zijn . KOUD HE is soms best te doen al moet je even wennen als je op pad gaat . Je bent NIET voor niets gegaan want dit is weer een sterke compo met heeeeeel veeeel diepte door het hek te volgen . het tegenlicht met de water loop van de oude Maas geeft de sfeer mee . STEM . Groeten en bedankt voor je reacties en een fijne week verder op je werk .
Jos Dries

1

Stemmen

Bekeken:37

Favoriet:0

FotoGaaf-Amanda

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 01-01-2016

Meer foto's uit de categorie Landschap

  • panorama reeuwijk
  • Panorama Reeuwijkse Plassen
  • Oorlog
  • Boswandeling
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
7 feb. 2016 14:08:26
Camera:
HTC HTC One X
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast