Upload jouw foto's

Analoog Kleinbeeld

Uitgeslapen


Reacties (3)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
stoker2 op 1 februari 2014 om 10:05

ik ben zelf geen super fotograaf maar ik ben sints een paar jaar overgestapt naar digitaal foto's maken en bewerk mijn foto's niet tot nauwelijks ook daar word bijna niet gereageerd ik heb een foto daar is al meer dan 200x naar gekeken op 1 dag en er staat maar 1 reactie bij ik snap niet waarom mensen wel kijken maar niet reageren
dit is een mooie zw foto al heeft kleur mijn voorkeur
en ik ben het met mijn voorganger eens dat de foto mooier was geweest als het model op blotevoeten had gestaan maar dat is verschil van smaak /mening
gr. timo

jpvdfotografie op 27 januari 2014 om 20:02

@ peacefield:

Ik ben slechts gedeeltelijk akkoord met u. Korrel en schaamstreek lijken mij wel OK, maar wat mij stoort zijn die zware zwarte laarzen. Past helemaal niet in het plaatje. Blootvoets zou beter geweest zijn.

Dat er zo weinig reacties komen, moet je denkelijk zoeken in het feit dat Etienne analoog werkt, en de meeste zoomers zijn enkel vertrouwd met digitale fotografie en het bewerken in photoshop.

Het is niet mijn taak om Etienne te verdedigen, maar een analoge foto beoordelen op dezelfde manier waarop je een digitale foto beoordeeld is niet echt eenvoudig, en waarschijnlijk schuilt daarin de reden waarom er zo weinig reacties komen.

De meeste digitale fotografen zijn inmiddels het analoge tijdperk al lang vergeten. Ik verdiep er mij wel in, omdat ik een meer dan gezonde interesse heb in analoge fotografie.

Met mijn vriendelijke groeten, JP.

peacefield op 27 januari 2014 om 16:16

Persoonlijk vind ik de korrel op deze foto te sterk en doet afbreuk aan dit mooie en dappere model. Met name bovenbenen en buik (schaamstreek) lijken erg slordig nu.
Snap alleen niet dat 130 mensen kijken en geen enkele een reactie schrijft.
Opbouwende kritieken mogen hier toch?

2

Stemmen

Bekeken:2296

Favoriet:0

etiennec

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 15-11-2011

Meer foto's uit de categorie Naakt

  • Grijs......
  • Lauran van Schilt Photography
  • Waterloopbos Marknesse
  • Another veil of summer...
Datum:
27 jan. 2014 13:49:11
Camera:
Analoog Kleinbeeld
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast