Upload jouw foto's

Nikon D7000 - 100 - f/8.0 - 1/40 - 30 mm

Tijdens ons verblijf in Hongarije, maakten we vele uitstapjes. Onderweg passeerden we een oude cementfabriek. Een pracht van een Urbex locatie. Met dank aan Hans die spontaan hier stopte om ons eens met een andere tak van fotograferen kennis te laten maken.


Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
glacks op 8 augustus 2012 om 18:25

Terecht de complimenten aan Hans. Ik vind het beeld wel erg vlak en donker. Ook de vignetering is naar mijn smak wel erg duidelijk zichtbaar. Wat te veel van het goede.
Gr. Michiel

Floriscal op 8 augustus 2012 om 20:45

Michiel ook bedankt voor je mening op beide foto's. Zie verder de reactie bij Jan. Ik ben erg benieuwd naar de "bewerkte" foto's van jullie op deze locatie.
Grtjes, Floris

jhslotboom op 8 augustus 2012 om 10:12

Deze foto is beter dan de andere van de cementfabriek, maar ook hier zijn de kleuren niet geweldig. Of is dat je opzet? Om er een speciaal gevoel bij te krijgen?
Groet van Jan.

Floriscal op 8 augustus 2012 om 20:42

Hoi Jan,
Ik heb juist in PS geprobeerd om de kleur uit de foto's weg te halen. Ik heb(had) het idee, dat Urbex fotografie juist donkere vale foto's met een lichtgele zweem moet benadrukken. Ik ben wel met je eens dat ik het hier, gezien de locatie, overdreven heb. Nader beschouwd is ook de extra aangebrachte vignettering wel erg zwaar, daar kan ik Michiel ook wel gelijk in geven.
Laten we deze foto beschouwen als een eerste aanzet van een tot Urbex bewerkte foto. Ik heb even bij de groep Urbex gekeken en ik zie daar toch meer sprekende platen.
Ik zal de foto van Cementfabriek 2 verwijderen. Ik twijfelde al met plaatsen of deze niet te donker was, jullie reacties bevestigen eigenlijk al mijn eigen inschatting. Dank voor jullie oprechte mening.
Grtjes, Floris

0

Stemmen

Bekeken:76

Favoriet:0

Floriscal

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 13-11-2008

Meer foto's uit de categorie Overig

  • Amsterdam Light festival 5
  • Te koop
  • Zandverhalen, Elburg ; beeldenstorm
  • Lekker figuur
Datum:
8 aug. 2012 00:22:40
Camera:
Nikon D7000
Iso:
100
Sluitertijd:
1/40 sec
Diafragma:
f/8.0
Brandpuntsafstand:
30 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast