Meld je gratis aan

Canon EOS 350D

Hier zijn wat blaadjes uit de bomen van Burgers Zoo gevallen en geschoten met een 55-200 mm. Canon + 1.4 teleconverter, het spel van het licht vond en vind ik wel leuk, de foto is iets gecropt en het licht is wat warmer gemaakt. Om eerlijk te zijn, zijn het 2 foto's een soort van mini HDR-foto dus.


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
kiekazoo op 1 november 2013 om 10:44

Hallo Hennie

Ik moet zeggen dat het onderwerp mij niet helemaal aanspreekt maar dat is persoonlijk. Verder vind ik hem zeker niet onaardig. Het blad links onder met de fijne structuur wat door het licht duidelijk zichtbaar is geworden geeft een prachtig effect. Hoe hoger je in de foto komt hoe lichter de bladeren worden. Prachtig opgezet en leuk uitgevoerd. Dat het een HDR foto is geworden maakt niet uit maar is prima uitgevoerd. Persoonlijk vind ik dit, ondanks dat het onderwerp mij zo niet helemaal aanstaat, een van de beste foto's die ik van je gezien heb.

Groetjes Harrie

Hennie PAPARAZZI op 1 november 2013 om 14:55

Hoi Harrie;

Thanks voor je compliment, hier uit blijkt ook dat ik aardig kan fotograferen, ik vergeet weleens door mijn enthousiasme om goed te kaderen en de rest van de compositie in de gaten te houden, dat niet alleen ook de meters zie ik vaak over het hoofd. Een tafereeltje te snel schieten komt dan ook te vaak voor waardoor de foto of onder of overbelicht of zelfs niet scherp is.

Grt. en tot fotografeerse Hennie.

0

Stemmen

Bekeken:15

Favoriet:0

Hennie PAPARAZZI

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 13-06-2009

Meer foto's uit de categorie Overig

  • Packard 840 Deluxe Sport Pheaton (front verlichting)DSC_1031
  • Flame on
  • Yarn
  • DSC04228 (2)
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
31 okt. 2013 21:58:14
Camera:
Canon EOS 350D
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast