Upload jouw foto's

Canon EOS 450D

Ik heb al eerder aandacht gevraagd voor dit onderwerp en ook eens een stukje geschreven in het forum. Tot nu toe is er echter geen aandacht aan besteed. Daarom nog maar 'n keer proberen. Op Zoom zitten erg veel inactieve mensen. Mijn fanlijst bestaat uit 46 personen waarvan er maar liefst 20 minimaal 'n half jaar niet meer actief zijn. Dus zelf geen foto's plaatsen en ook geen reacties meer geven. Er staan er zelfs bij die al overleden zijn. Aangezien ik niet uniek ben ga ik er van uit dat dit ook bij mede Zoomers zo zal zijn. Als je dit vermenigvuldigd met b.v ruim 40.000 actieve leden kom je natuurlijk op een giga aantal en dus ook onnodig ruimtebeslag. Je zou dit kunnen oplossen door zelf de fanlijst te kunnen bewerken. Door zelf dus fans (die eigenlijk geen fan meer zijn) te kunnen schrappen. Ben je het met dit verhaal eens, neem dan deze foto over en laten we er een actie van maken waardoor de redactie van gallery misschien ook in actie komt. gr.jos


Reacties (13)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
manual op 30 oktober 2009 om 23:05

Ha jos,
Goede actie en leuk dat je reageerde op de geiranger fjord. Gr. Manu

Marlot op 22 augustus 2009 om 20:23

Ja Jos ik ga helemaal met je mee.Als je bij mij kijk,zijn er zeker de helft van die fan van mij zijn niet meer op zoom te vinden.Moet je er toch van af kunnen halen.Levert voor zoom ook veel ruimte op.Maar ja denk dat je die ruimte niet nodig hebben Gr Betsie

i-m-flyingv op 19 augustus 2009 om 08:25

Hoor ik hier bij??? Ik denk het niet

hennie15153 op 18 augustus 2009 om 00:58

Ik heb ook een aantal fans die soms tijden niet op zoom te vinden zijn, heb wel eens gedacht dat het beter zou zijn als zoom de leden die al b.v. een jaar geen foto hebben geplaatst automatisch zou verwijderen.
Maar soms komen ze opeens spontaan terug, hebben ook vaak een erg slechte tijd achter de rug, dus die optie is ook weer niet alles.
Stel je voor dat je dan verder wil gaan en al je foto's en zelfs je account is verdwenen.
Maar wat jij hier noemt om de fans die eigenlijk geen fan meer te noemen zijn, zelf te kunnen verwijderen zou zeker mogelijk moeten zijn.
Vooral wanneer iemand overleden is.
Goede actie, ik wens je veel succes
Groetjes Hennie

arnli op 17 augustus 2009 om 18:54

Ben het helemaal met je eens, maar zolang er nog betaald wordt kan je die personen er niet af halen, alleen bij niet meer betalen moeten ze van zoom verwijderd worden.
Krijgen wij weer meer ruimte om foto's te plaatsen.
Gr. Lien.

wimida op 17 augustus 2009 om 17:31

Jos, het is altijd moeilijk om iedereen tevreden te stellen., misschen is er iets in te bouwen dat als men al tijden niet reageerd automatisch en stop komt. Ik weet helemaal niet of dit mogelijk is maar, wie weet.

Voor jou hoop ik dat er een oplossing komt.

Wil

maska op 17 augustus 2009 om 16:42

Hoi Jos ik ben meet eens ,die last tijd zoom is altijd meer langzaam en saai ....dud ik ben voor het
gr massi

Willem de Vlaming op 17 augustus 2009 om 13:38

Nog eenvoudiger is als het overzicht van 'fanschap' of 'volgen' alleen maar zichtbaar is bij degene die 'fan' of volger is (en de lijst kan beheren) en niet bij degenen die gevolgd worden.

Utzefke op 17 augustus 2009 om 13:16

Hoi Jos,

ik ben het helemaal met je eens. Het zou goed zijn als zoom bijvoorbeeld 1 keer per kwartaal checkt of iemand, die fan van iemand is, in die 3 maanden wel eens gereageerd heeft, zo niet, verbreek dan het fanschap. Dan hoeven wij ons er niet meer druk om te maken.

Wat vind je van die?

Groetjes

Jos

Anna Rass op 17 augustus 2009 om 12:55

op zich een goede actie wat is bij somige Zoomers het geval ze willen wel je opnames bekijken om zo aan inspiratie te komen voor hun eigen fotografie werk ( dit heb ik eens van een Fan zoomer die mij volgd als reactie gekregen bij een van mijn opnames )
zelf heb ik ruim 100 fans waarvan er ongeveer 10 á 20 max trouw reageren bij mijn opnames heb dan de vraag waarom volg je me dan als ze de mail bevestiging van een uploud aan/of juist uit hebben staan want dit is dan ook weer een vraag die je zeker hierbij kunt plaatsen

Succes met je actie!
Fijne dag
Gr. Anna

axana op 17 augustus 2009 om 12:39

het zou inderdaat hendeg zijn om zelf inaktieve leden te kunnen verwijderen

Fransvanbergem op 17 augustus 2009 om 12:38

ik vond 61.000 gebruikers ook al onwaarschijnlijk ?
gr. Frans

Karin Gottlieb op 17 augustus 2009 om 12:37

Een tijdje geleden stond, door een fout van Zoom, de fanlijst omgedraaid. Die fout heb ik meteen "misbruikt" om alle niet actieve fans te verweideren..
Maar idd het zal handig zijn als je zelf de fanlijst zou kunnen beheren.
Gr Karin

0

Stemmen

Bekeken:99

Favoriet:0

j.wagemans

Niveau:beginner
Lid sinds: 24-06-2005

Meer foto's uit de categorie Overig

  • summer
  • Eigen kweek
  • abstracte hoogspanning
  • xxP1170130
Datum:
17 aug. 2009 12:30:55
Camera:
Canon EOS 450D
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast