Upload jouw foto's

Nikon D300s

Met deze upload het ik geprobeerd de kwetsbaarheid van onze aarde en de klimaatverandering met alle gevolgen van dien visueel weer te geven. Op deze manier wil ik de aandacht vragen voor het onderwerp klimaatverandering en oproepen tot actie. Dit om onze regering te bewegen tot actie over te gaan en daarnaast internationaal nog meer druk uit te oefenen op alle wereldleiders.

Dit alles omdat de opwarming van de aarde in volle gang is en nog steeds door de wereldleiders alleen maar wordt gepraat en weinig of niets gedaan om dit proces een halt toe te roepen. En zo wordt de ene klimaattop na de andere georganiseerd en kostbare tijd verspild. Ik vind het schrikbarend te zien dat, ondanks deze klimaattoppen, heel wat landen blijven doorgaan met alles in het teken te zetten van alleen maar economische groei. Zo doet bijv president Trump er nog een schepje bovenop door klimaatverandering te bagatelliseren, het ene na het andere akkoord de prullenbak in te gooien en kwetsbare gebieden zoals bijv de noordpool etc open te stellen voor het boren naar olie.

Ook worden wij continue opgeroepen om maar vooral te blijven consumeren, ipv te consuminderen. En dit terwijl we genoeg signalen van moeder natuur krijgen dat het zo niet langer meer kan. De rek is eruit. Als we zo blijven doorgaan, en nog meer tijd verspillen met alleen maar te praten over het probleem van klimaatverandering, dan is het op een gegeven moment gewoon te laat. Dan roepen we iets vreselijks over ons af dat we zeker niet moeten willen.

Aangezien er in NY een klimaattop aan de gang is, en er zeker nog een aantal zullen volgen, wil ik alle Zoomers oproepen om vooral je stem te laten horen. Het is nu klaar met praten. Er zullen nu spijkers met koppen moeten worden geslagen. Dat wij het niet langer meer pikken.

IT´S TIME TO ACT, SAVE OUR PLANET!

Ik heb met deze upload de aftrap gedaan en wil je uitnodigen om jouw eigen visuele boodschap hiervoor op Zoom te plaatsen. Zoomer, laat je stem horen, want we hebben maar een aarde!


Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Bijke172 op 7 oktober 2019 om 08:01

Mooi dat je hier met deze foto aandacht voor vraagt. Het is net als met een ziekte, zolang je niks voelt heb je het niet. We kunnen met z’n allen proberen ons steentje bij te dragen.
Gr Sacha

mphvanhoof op 8 oktober 2019 om 17:25

Helemaal mee eens. Gr MArcel.

jeff60bird op 6 oktober 2019 om 22:14

Gave foto/aktueel met inhoud en oproep.
Ga er over nadenken (foto)
gr Jeff

mphvanhoof op 8 oktober 2019 om 17:20

Ik ben benieuwd. Gr MArcel.

Photophilia op 26 september 2019 om 20:18

Prachtig initiatief..Laat ons hopen dat we niet te laat zijn..
Gr.Ellen

mphvanhoof op 26 september 2019 om 20:24

Dat hoop ik ook van ganse harte. Thanx voor je reactie. Gr Marcel.

Tanneke op 25 september 2019 om 21:04

Je hebt het heel goed in beeld gebracht.. de rek is er volgens mij ook zeker uit en de aarde zal het wel overleven, het leven niet.. maar ik doe m'n best om te consuminderen, heb alleen geen passende foto om te plaatsen.
Groetjes, Tanneke

mphvanhoof op 26 september 2019 om 09:35

Hallo Tanneke, welke foto je hiervoor plaatst maakt eigenlijk niet zoveel uit, als er maar een pakkende kreet op staat en je uitleg erbij boekdelen spreekt. Het gaat erom dat we onze stem laten horen en zoveel mogelijk Zoomers volgen en elders op social media dit dan ook wordt opgepakt en gevolg krijgt. Toch?! Dankjewel voor je fijne reactie. Gr Marcel.

edu-1 op 25 september 2019 om 20:43

We hadden het er net over, waar gaat dat heen.
Hoe zal het in de volgende eeuwen er uit zien.
Bestaat ons lage land dan nog.
De volgende generaties krijgen het vast erg moelijk.

mphvanhoof op 26 september 2019 om 09:38

Hallo Edu, dankjewel voor je fijne reactie. Laat vooral je visuele stem horen, ondersteund door een pakkende oproep erop en sprekende toelichtingstekst. Laat je horen en mobiliseer zo veel mogelijk Zoomers, en ook op social media, dit ook te doen. Gr Marcel.

jan.pijper op 25 september 2019 om 19:55

80% weet nog niet wat er gaande is, geloofd het niet steekt zijn hoofd in het zand. Ik heb geen passende foto, maar begrijp best wat er gaande is. Ik werk er op een paar manieren aan mee, ben ook van plan om vegetarisch te gaan. De foto van jou is duidelijk.

Gr.....Jan.

mphvanhoof op 26 september 2019 om 09:41

Hallo Jan, dankjewel voor je fijne reactie. Laat vooral je visuele stem horen, ondersteund door een pakkende oproep erop en sprekende toelichtingstekst. Laat je horen en mobiliseer zo veel mogelijk Zoomers, en ook op social media, dit ook te doen. Gr Marcel.

jan.pijper op 26 september 2019 om 09:52

Ik snap je, maar ik heb de energie er niet meer voor, niet dat ik te oud ben, maar ik heb al zoveel "gestreden", loop iedere keer weer tegen een muur. Ben er klaar mee en doe mijn eigen ding, wat ik goed vind, sorry.

mphvanhoof op 26 september 2019 om 13:32

We lopen helaas allemaal vaak tegen die spreekwoordelijke muur van weerstand aan. En dan kan ik me jouw gevoel heel goed begrijpen. Gr Marcel.

mphvanhoof op 25 september 2019 om 20:00

Thanx...

2

Stemmen

Bekeken:60

Favoriet:0

mphvanhoof

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 25-11-2005

Meer foto's uit de categorie Overig

  • Een Can-Am motor.
  • Pakhuis Noord
  • Amsterdam
  • Geen spaander
Datum:
25 sep. 2019 19:45:05
Camera:
Nikon D300s
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast