Ik heb toevallig net een artikel gezien over hoe eten wordt gefotografeerd. Niets natuurlijks aan bijna (motorolie voor de glans, scheerschuim i.p.v. slagroom, behanglijm i.p.v.yoghurt etc) Een heel aparte tak van fotografie. Leuke, eerste poging.
Het blad vind ik ook wat groot en misschien er niet zo bij passen.
Het rode fruit steekt mooi af tegen het wit. De poedersuiker zou weer wat meer uit de verf komen op een donkere ondergrond. Lekker blijven oefenen.
Gr Birgitte
Dank voor je fijne feedback Birgitte, ben ik blij mee
Ja bizar he, koken is ook niet nodig, gewoon rauw met motorolie ha ha
Wordt vervolgd
Groetjes
Brigitte
Heel mooi gecomponeerd en echt een leuk idee. De opmerking over de lichte kleur van de borden, daarin kan ik mij wel vinden, hoewel ik ze wel weer heel mooi vind tegen de achtergrond. Misschien nog eens doen met chocoladevla en cacaopoeder.
Groeten, Betty
Dank je wel Betty en fijn dat je meedenkt dat waardeer ik zeer.
Daar is zoom ook eigenlijk voor bedoeld. Ik wil ook graag mezelf verbeteren en commentaar en verbeter punten zijn altijd welkom. Jammer dat er zo weinig mensen opbouwende kritiek geven
Fijn weekend
Groetjes,
BRigitte
Qua compositie best interessant, al is het voor mij niet helemaal duidelijk wat het herfstblad erbij doet. Het blad is bovendien wat groot en grof ten opzichte van de kleine vruchten. En verder vind ik dat je beter donkere borden had kunnen gebruiken, dan had het wit van de poedersuiker en ook de yoghurt of vla er beter uitgekomen. 't Is nu helaas wat te flets naar mijn mening. Maar 't is een mooie poging en ik ben zover nog niet. Dus.....
Dank je voor je fijne eerlijke mening en suggesties
Ben ik blij mee en zouden meer mensen mogen doen
Hier kan ik wat mee en ga het zeker meenemen in een volgend experiment
Groetjes
Brigitte
Opmerkingen