Upload jouw foto's

DMC-FZ30 (Panasonic) - 200 - f/3.6 - 1/30 - 55 mm

We waren in Thailand in een tempel die druk gebruikt werd door de lokale bevolking. Juist op het moment dat wij er waren werd een jongen tot monnik gewijd. Deze ceremonie voltrok zich in een hoekje van de tempel. Op dit moment had hij net zijn monnikspij gekregen, die ligt boven op zijn gevouwen handen. Heel bijzonder om hier getuige van te kunnen zijn!


Reacties (10)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
manual op 30 september 2007 om 11:54

mooi de sfeer van 'het hoekje' te pakken hier. Voor jou info: ik heb deze zomer drie reizen gemaakt, en langzamerhand zullen er meer foto's van Thailand in mijn album komen, maar afwisselend met de andere reizen. Leuk dat je reageerde op de 'gebed' foto. Manu

hj_nijhof op 6 januari 2007 om 09:32

leuke foto's van thailand en een mooi land on foto's te maaken wij zijn ook vorig jaar geweest hebben daar een ronsd rijs genaak aleen ik hab mijn camera net 2 maand en daar voor nog nooit met een spiegelreflexgebruikt dus was ff wennen maar nu heb ik ook cursis en dat helpt een hoop
maar leuk hoor groet hj

ro op 5 januari 2007 om 20:14

Schitterende foto. Precies zoals het daar gaat. Heel belangrijk dat de zoon voor even een monnik word. Heel mooi vast gelegd. Mooie foto's uit een fantastisch land, waar ik hopelijk nog eens terug kom. Groet Roland

Davido Duck Hunter op 3 januari 2007 om 22:55

Dit vind ik een heel bijzonder plaat. Je hebt hier gekozen voor een bijzonder originele compositie waar de locatie en het onderwerp zeker aan bijdragen. Ik ben ook wel benieuwd wat er bijvoorbeeld rechts naast de man staat (wat ik nu net niet kan zien) maar de gekozen uitsnede vind ik ook al een pluim waard. De kleuren zijn helder, schitterend. Een topfoto!

StudioXposure op 30 december 2006 om 10:57

Aparte foto.... Mooi moment en mooi weergegeven. Het moeilijke hiervan is de belichting. Je ziet de overbelichting links en door het witte gewijd lijkt het of de foto iets overbelicht is..... Wat ik je mee wil geven is om dan verschillende foto's te maken met div diafragma's en/of sluitertijden.... evt. indien mogelijk de foto in RAW-formaat schieten en later op kleur brengen.

Ciao
Ad

Dolfing op 27 december 2006 om 14:17

Snijders zijn opmerking staat mij zeker aan en sluit ik mij ook bij aan
Belichting en kleuren zijn toppie, een beetje drukke achtergrond, maar dat hoort juist bij het geheel en de cultuur.
Wat ik juist klasse vind is dat je de moeite neemt om een verhaaltje bij deze plaat te maken, zo krijgen de medezoomers een nog grotere (mede)belevenis bij deze foto en maakt hem nog krachtiger! Gek he? Maar zo werkt het wel doorgaans!
Dus... doorgaan zo!!!

Gr. Ray

PaRi-Ja op 26 december 2006 om 10:12

Heel bijzonder moment inderdaad. Je geeft zelf al aan dat je de achtergrond rommelig vindt. Ik vind deze echter niet storend. Het enige wat ik jammer vind bij de achtergrond is de sticker van Verboden te roken.
Mooie lijnvoering door de tafel die onderin begint en naar de monning in de oranje pij wijst.

Anne-Marie Kok op 18 december 2006 om 08:20

Dave, dank voor je reactie. Helaas komen alle monnik-foto's van één reis . Zelf vind ik dit ook de mooiste, vooral vanwege het bijzondere moment. Wel jammer dat de achtergrond zo rommelig is.

DaveK op 17 december 2006 om 22:17

Schilderachtig door het binnevallende licht. Dit vind ik de mooiste uit de reeks!

Heel mooi. Je hebt vast prachtige reizen achter de rug.

Groet
Dave

H. Snijders op 6 december 2006 om 22:05

Spiritueel en kleurtechnisch zeer verantwoord! gr, Henry

0

Stemmen

Bekeken:439

Favoriet:0

Anne-Marie Kok

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 28-12-2005

Meer foto's uit de categorie Overig

  • Druifjes
  • Limburgs Museum Aad de Haas
  • Een hoogwerker wordt naar de werkplek verplaatst.
  • Mijn wondersteen waar ik alles mee deel
Datum:
6 dec. 2006 21:46:50
Camera:
DMC-FZ30 (Panasonic)
Iso:
200
Sluitertijd:
1/30 sec
Diafragma:
f/3.6
Brandpuntsafstand:
55 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast