Meld je gratis aan

Canon EOS 5D Mark IV

"Child of Mine"

Het portret van deze serie die ik afgelopen jaar heb afgerond. Child of Mine is een serie die heel dicht bij mij ligt, maar ook een hele grote emotionele stap is geweest. Ik wilde onze afstand doorbreken en haar zien, haar echt zien. Het is een serie die een deel van haar karakter en haar eigenheid portreteerd, hoe ik haar zie en ervaar. Van deze serie deel ik het portret met jullie.

Model: Maya
Photography: Nyusha Glenn
© 2017 Nyusha Glenn - www.nyushaglenn.com


Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
PNCO op 10 november 2017 om 23:43

wat leuk dit intieme portret van je dochter. Mooi hoe je schrijft dat je de afstand wilt doorbreken. Hoe vaak ervaren we niet een onzichtbare barriere tussen ouder en kind. En hoe mooi als het lukt om dat te doorbreken en echt op horizontaal niveau contact met elkaar te maken. Hier heb je een mooi moment weten te vangen. Het haar dat dwarrelt voor haar rechteroog maar haar linkeroog houdt je in de gaten. Geheel bewust van de camera, ongedwongen maar toch ook al met de kracht van een vrouw. Heel mooi gespeeld met het licht en de uitsnede is ook erg goed gekozen. De verhoudingen komen hier heel mooi uit, mooi werk!

hartelijke groet Pieter

MHVDE op 22 oktober 2017 om 09:23

Wat een prachtige intrigerende plaat. misschien wel het mooiste portret dat ik dit jaar op Zoom heb gezien. echt heel gaaf. die gaat in mijn favorieten!
Groeten,
Marijn

NyushaGlenn op 9 november 2017 om 09:06

Wauw wat een prachtig compliment Marijn!! Dank je wel
Ik ben blij dat de foto je heeft geraakt!

Warme en lieve groet,
Glenn

TommyDijkwel op 21 oktober 2017 om 13:55

Een hele moeilijke foto om te interpreteren Glenn, ja, emotie, maar niet duidelijk welke. Het kan zowel 'ik zie je' als 'gepast wantrouwen' zijn, en alles wat er tussen zit. Meestal voel ik de emotie wel aan, nu lukt het niet goed... Ligt aan mij hoor...
Het is met name het verborgen oog dat in mij de verwarring schept.

En volgens mij is het je dochter, dus 'wantrouwen' lijkt me dan onzin, maar probeer de foto te beschrijven zoals ik hem ervaar...

Maar het is een prachte plaat met bijzonder mooi licht; de scherpte en aandacht erg fraai neergezet; aandacht door deels te verbergen!

NyushaGlenn op 9 november 2017 om 09:11

Hey Tommy!

Ten eerste wil je bedanken dat je altijd zo uitgebreid en intens mijn werk omschrijft dat vind ik echt heel mooi en het raakt me zeker! Dank je wel!
Dan over je reactie daar kan ik kort over zijn, ik denk dat je de spijker precies op de kop hebt geslagen, het klopt allemaal wat je zei, dat is namelijk precies waar deze serie en ook foto over gaat.
Ik zie je, maar ook het gepaste wantrouwen, het onduidelijke, het terughoudende maar tegelijkertijd ook een gevoel van overgeven en het nieuwsgierige. Het is een veel zeggende foto en tegenlijkertijd ook niet. hahaha Dus ik denk dat je hem juist heel goed hebt beschreven en hebt begrepen.

Warme en lieve groet,
Glenn

TommyDijkwel op 9 november 2017 om 18:37

Ahh, erg leuk te lezen Glenn!

ali op 21 oktober 2017 om 13:54

prachtportret!

NyushaGlenn op 9 november 2017 om 09:11

Dank je wel Ali!

Warme groet,
Glenn

4

Stemmen

Bekeken:61

Favoriet:1

NyushaGlenn

Niveau:professional
Lid sinds: 29-07-2015

Meer foto's uit de categorie Portret

  • Kidsfotoshoot
  • Wedding
  • Olantaytambo girl
  • 9A9D2F75-E0DB-43DA-A43B-A03031C49580
Datum:
21 okt. 2017 12:55:31
Camera:
Canon EOS 5D Mark IV
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast