Upload jouw foto's

Nikon D800 - 125 - f/1.4 - 1/200 - 50 mm

Dhr en Mw Uijtendaal, Jan en An, wat een stel, wauw! Ik heb het zo gezellig gehad bij dit dynamische duo. Jan en An hebben ontzettend veel geluk gehad dat zij samen in Huis ter Hagen zijn komen wonen. Voor An was het nodig maar voor Jan niet. Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat echtparen uit elkaar moeten omdat er geen plek is om beide huisvesting te bieden met speciale zorg.

Ik kan mij niet voorstellen dat deze twee gescheiden zouden moeten worden, ze horen echt bij elkaar. Dat merk je aan alles, bijvoorbeeld hoe ze mij over hun verleden vertellen, het is duidelijk dat sommige verhalen echt van An zijn terwijl andere weer van Jan zijn.

Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een EHBO cursus waarna ze lange tijd zijn gaan ‘daten’. “Veel langer dan de jonge mensen tegenwoordig doen”, zegt Jan. Toen ze gingen trouwen en hun eerste huis kochten bleef An trouw thuis om het huishouden te runnen zoals de meeste vrouwen dat deden in die tijd. Nou ja, voor een paar maanden dan. An kreeg een baan aangeboden waarvan Jan vond dat het absoluut niet nodig was, “… eigenlijk mocht het niet van Jan, maar ik deed het toch!”, vertelt An mij met iets ondeugends in haar ogen, tegelijkertijd zie ik Jan vol trots naar zijn An kijken.

Dat we maar allemaal zo oud mogen worden met onze wederhelft!


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
bfschippers op 23 juni 2018 om 22:32

Mooi portret, en echt geweldig dat ze nog bij elkaar zijn.
Groet, Ben

1

Stemmen

Bekeken:35

Favoriet:0

iCyn

Niveau:semiprof
Lid sinds: 16-06-2016

Meer foto's uit de categorie Portret

  • Fay
  • Anne Robin
  • Kinderportret
  • Proost (Ваше здоровье)
Datum:
22 apr. 2018 17:41:10
Camera:
Nikon D800
Iso:
125
Sluitertijd:
1/200 sec
Diafragma:
f/1.4
Brandpuntsafstand:
50 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast