Upload jouw foto's

Canon EOS 20D

Vandaag mijzelf een nw. lens cadeau gedaan!Wilde hem spoedig uitproberen, en fietste daar mijn 'slachtoffer'tegen het lijf..!Heel spontaan en ongedwongen , wederzijds verrassende ontmoeting.Op de achtergrond de Hofvijver/Binnenhof.


Reacties (16)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
StolieFoto's op 4 juli 2006 om 08:03

prachtige foto. Altijd lastig om bekende mensen te fotograferen, want je weet nooit hoe ze reageren. Achtergrond is erg mooi geworden met die takken /binnenhof. Portret-opname is vaak mooier bij dit soort foto's maar dan zal de achtergrond minder aanspreken, in dit geval dus goed gekozen.!

Christi op 10 november 2004 om 20:33

Vandaag een hele leuke spontane (bedank-)brief van Joris gehad,zo zie je maar wat fotograferen nog meer met zich meebrengt...plezier!!En dat is mijn belangrijkste motivatie. Dit wilde ik jullie toch laten weten, naar aanleiding v.h. 'lef'...iemand zomaar aan te spreken...

Christi op 4 november 2004 om 22:27

Bedankt allen voor jullie reacties,dit is de manier voor mij om me te kunnen ontwikkelen!Vriendelijke groeten.

Gerard Verhagen op 4 november 2004 om 19:06

Het zou enigzins bewegingsonscherpte kunnen zijn Christi. Als ik het goed gelezen heb, heb je een 70-200 mm lens gekocht. Volledig ingezoomd heb je dan (omgerekend naar analoog) toch een lens van 300mm op je toestel zitten. Als de licht condities niet optimaal zijn, moet je toch wel een strakke hand hebben om die bij het afdrukken volledig stil te houden. Wellicht in dit soort situaties beter kiezen om met de S functie van het toestel te werken.
Qua compositie zou ik ook kiezen voor wat minder vrije ruimte aan de rechterzijde.
vr.groet,
Gerard Verhagen

Ferry op 4 november 2004 om 17:26

Een brutaal mens heeft de halve wereld...
en maakt dus hele goeie foto's.
Deze met achtergrond vind ik de beste.

NelisArtwork op 4 november 2004 om 08:54

mooi christi, joris staat er prima op. Ik denk dat dat voorzichtige lachje voor de punten heeft gezorgd.

Christi op 3 november 2004 om 22:16

Bedankt allemaal, ben hier erg blij mee. Zoomted, zou jij aub. willen kijken bij de vlg. of die wel scherper is. Andere foto, al lijken ze op elkaar, maar moet zo snel werken en gelijk babbelen,anders gaat de spontaniteit weg...groeten allen!

Zoomted op 3 november 2004 om 21:06

Vooral houden zo, niets meer aan doen! Voor wat je lens betreft, als je de foto groot bekijkt lijkt hij toch niet helemaal scherp. Is dat bij jou ook? Bij 't formaat op deze pagina is ie perfect, heel goed gedaan.

Christi op 3 november 2004 om 20:06

Lubbe,bedankt voor je advies(heb zelf veel getwijfeld welke v.d.reeks ik zou uitkiezen..)Vandaag of morgen misschien een andere op de site, maar ja, eenmaal geplaatst>niet meer verwijderen..Graag had ik je advies dan ook gekregen..gr.

fotojan op 3 november 2004 om 19:59

Ik vond deze juist zo mooi in evenwicht,en wat het portret zelf betreft dat heb je echt schitterend gedaan Christi,een hele mooie uitsnede waarbij de schouders er nog net opstaan.Erg mooi van kleur ook en een passende achtergrond passend bij deze persoon.
GR Jan

Ruud van der Lubben op 3 november 2004 om 19:55

Mooie plaat, ik zou hem aan de rechterkant iets strakker inkaderen, ik vindt persoonlijk die takken rechts was storend. Ik denk als je aan die kant iets strakker inkaderd je met dat bootje in de achtergrond een sterkere compositie krijgt !

Christi op 3 november 2004 om 19:51

JOEPIE!!Het is een Sigm55-200mm F4-5.6DC Digita.Zo, dat klinkt even een partij interessant toch..?Het leuke is dat ik nu veel meer kan inzoomen.Joris kom ik
vaker tegen,(kijkt meestal somber en saai)nooit gesproken,nu spontaan.Had nooit gedacht dat het zo'n leuk mens zou zijn...of ik zijn foto's aub wilde mailen..en hup, weer een visite-kaartje(kan inmiddels spelletje gaan beginnen met alle (ongevraagde visitekaartjes),Op de achtergrond Hofvijver/Binnenhof.Ik heb trouwens een hele reeks gemaakt, was moeilijk kiezen...gr.

Liesbeth op 3 november 2004 om 19:34

Christi, wat geniet ik toch altijd van je foto's, ik heb echt respect voor de lef die je hebt om iedereen maar op de foto te zetten. Je lens is zo te zien een goeie aankoop. Qua foto is hij prachtig.

capman op 3 november 2004 om 19:33

Mooie foto van Joris. Wat heb je voor nieuwe lens?

0

Stemmen

Bekeken:582

Favoriet:0

Christi

Niveau:beginner
Lid sinds: 19-08-2004

Meer foto's uit de categorie Portret

  • Mika
  • Sem
  • Zwangerschapsfoto
  • ARWYN
Datum:
3 nov. 2004 19:30:41
Camera:
Canon EOS 20D
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast