Upload jouw foto's

Canon PowerShot A700

"A laugh is a smile that bursts"
Dat vind ik het leuke van deze foto - het meisje die wijs op afstand blijf glimlachend, de moeder die haar zoon plaagt en al lacht en het jongetje houdt het niet meer en lacht uitbundig. Met de opbouw van het lachen bewegen de mensen ook meer in de foto. Genomen in Kaifeng China. In de winkel wordt graan en mais gemalen tot meel.


Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
dirka op 25 september 2011 om 19:15

It makes me smile!

shona op 29 september 2011 om 12:25

Leuk he! groetjes Mireille

Tannysprang op 29 augustus 2011 om 16:35

Net wat Allard zegt... heel bijzonder een Chinees die lacht. zal ff wanneer ik er nog tijd voor heb een jongetje plaatsen kwam dat kind in de ochtend 9 uur toen tegen, om een uur of 5 in de avond weer.. net zo schoon en net zo'n strak bekkie.. heel erg wonderlijk .. daarom jij hebt echt wel een hele bijzondere foto een lachende Chinees. en meerderen (drie zelfs.) en ach die bewegingsonscherpte is jouw vergeven.. leuke foto gr. Tanny

shona op 29 augustus 2011 om 22:57

Ik moet zeggen ik heb in Kaifeng zeer bijzondere interacties gehad met de Chnese bevolking. Elders weinig. Ik reisde vorig jaar alleen en al begrepen we elkaar niet heb ik toch enkele keren lol gehad. Ja ik vond het ook heel bijzonder.
Groetjes Mireille

christinel op 29 augustus 2011 om 15:24

als je hier lang naar kijkt ga je
vanzelf meelachten.
erg leuke grappige foto.!
< gr. christine>

shona op 29 augustus 2011 om 22:58

Dankje wel Christine!

vissi-darte op 28 augustus 2011 om 14:15

Zo vaak lachen ze niet die chinezen. Misschien is er in China ook niet veel om te lachen. Dus dat heb je maar mooi gevangen.

Een beetje jammer van die bewegingsonscherpte maar het is niet anders. Een pluspunt is dat de achterste persoon goed stilzit. Zo ontstaat er een "verloopje" in de scherpte en dat kan zelfs een ondersteunend element zijn in de foto. Samen met het "verloop " in helderheid op de gezichten. Dat heeft zelfs iets "nachtwacht" achtigs.

Aan de ene kant is het leuk om de zakken meel te laten zien maar ik zou overwegen de linkerkant er toch maar af te snijden. Vooral om die schreeuwende overbelichte zak linksvoor kwijt te raken. Maar die ingreep legt ook meer nadruk op je hoofdonderwerp. De drie plezier hebbende Chinezen.

Groet, Allard

shona op 29 augustus 2011 om 22:59

Bedankt Allard voor je onderbouwde mening weer. Erg fijn en leerzaam. Mbt het lachen heb ik bij Tanny wat meer geschreven dat ik juist in Kaifeng erg leuk contact had met de mensen.
Groeten Mireille

bobbley op 28 augustus 2011 om 09:11

heerlijk die vrolijkheid, mooi vastgelegd
Bob

0

Stemmen

Bekeken:46

Favoriet:0

shona

Niveau:beginner
Lid sinds: 30-11-2009

Meer foto's uit de categorie Portret

  • Monnik middeleeuws Ter Apel
  • Dark moody portret van een chimp
  • IMG_6900
  • pink turban
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
27 aug. 2011 18:59:50
Camera:
Canon PowerShot A700
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast