Upload jouw foto's

Canon EOS 5D Mark II

Vandaag een fotoshoot gedaan met manja. De jurk is zelf gemaakt. Lokatie is de kloostertuin in Utrecht


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Ilka op 20 juni 2010 om 14:55

Altijd weer genieten hè, om een dag bezig te zijn met zo'n shoot?! Fraai belicht! Ik kan niet ontdekken of je alleen natuurlijk licht hebt gebruikt of dat je bij belicht hebt met flitsers. Technisch een prima foto, maar als ik zo vrij mag zijn over het creatieve gedeelte iets te zeggen... Jurk, model en locatie vragen wat mij betreft om iets meer "over de top" houding en emotie. Het is nu nog net even te "lief". Snap je wat ik bedoel en kan je er wat mee?

Overigens is het niet altijd even gemakkelijk... ik had zelf een shoot staan met drie vriendinnen, waarin ik ook niet eruit gehaald heb, wat erin zat. Soms is de chemie er en gaat alles vanzelf, soms is het veel meer werken en een soort taai.... althans zo ervaar ik het.

mmuetst op 20 juni 2010 om 21:51

Hoi Ilka Snap wat je bedoeld, ik had ook een ander idee toen we de shoot gingen doen. Manja trouwens ook, ze vond het licht achteraf een beetje te vlak en daar kan in in mee gaan. We wilden deze mooie zonnige dag niet in mijn thuis studio doorbrengen, maar in de volle zon een model fotograferen is ook lastig. De kloostertuin is natuurlijk wel een mooie omgeving in Utrecht en mocht het die dag toch regenen sta je toch droog. Ik heb in deze foto drie lichtbronnen gebruikt. natuurlijk licht van rechts. Links een shoot thru paraplu en voor een kleine softbox.
Wat ik ook wel gemerkt heb is dat Manja niet een ervaren model is en ik ben geen super ervaren fotograaf. Je merkt dan dat je elkaar moet vinden in zo'n fotoshoot. Ik had nog iets willen doen met invallend licht en tegenlicht, maar het is er niet van gekomen. Toch vond Manja en ik het een geslaagde shoot en misschien wil ze nog wel eens jurken showen voor mijn camera.
Bedankt voor je reactie en commentaar

Groeten Michael

0

Stemmen

Bekeken:32

Favoriet:0

mmuetst

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 21-07-2004

Meer foto's uit de categorie Portret

  • open your eyes
  • Avond op de heide
  • Marshmellow on fire
  • Genieten
Datum:
17 jun. 2010 16:31:52
Camera:
Canon EOS 5D Mark II
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast