Meld je gratis aan

Canon EOS 5D Mark II - 100 - f/2.8 - 1/125 - 48 mm

Model: Marlie
Visagie: Lieke (www.re-flection.nl)


Reacties (3)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Christi op 9 december 2012 om 22:33

Hoi Rene,

N.a.v. je laatste upload (waar ik straks op zal reageren) benieuwd naar je profiel, gelezen en bekeken.
"Een portret moet een verhaal tonen, zelfs zodanig dat men geinteresseerd raakt omtrent geportreteerde."
Ja, dat is een mooi en complex streven, vind ikzelf, maar onze pers. smaak is ons 'eigen' natuurlijk. Deze opname sprong ervoor mij uit, ze heeft wat te vertellen , en neemt geen pose aan. Kan me niet vinden in wat vorige reacties, inderdaad, de miereneukerij hieronder, juist dan zou de foto zodanig gemanipuleerd zijn dat ik geen verhaal zie, bewerking of duidelijke pose, doet bij mij pers. nu eenmaal afbreuk op verhaal, spontaan en boeiende koppen!, kwalteit is dan soms zelfs ondergeschikt. (nogmaals, persoonlijk hoor, niet om af te kraken)
Veel van je foto's zijn absoluut toppers, maar ook veel van je mooie modellen hebben mij net iets te weinig uitstraling of dergelijks, sorry hoor, maar je hebt veel in je mars! (deze langdradige reactie, sorry, daar je omschrijving niet vaak strookt mi., moeilijke uitdaging, leg de lat niet zo hoog desnoods en doe je eigen ding, al is het onderstboven bij wijze van..

Grt. Christi

Tim op 2 februari 2012 om 08:59

THX! Het is ook enkel goed bedoeld....

Je kan er natuurlijk tijdens de shoot rekening mee houden (probeer ik meestal ;-() maar in de nabewerking is het vaak ook goed te doen.

Tim op 1 februari 2012 om 11:11

Mooie plaat enkel storen mij wel een tweetal zaken... ik ben een mierenneuker af en toe... sorry ... maar de groep echte kritiek moet ook kritiek kunnen geven

De foto qua licht is prima i.m.o. maar de pose is voor mij storend... ze houd haar hoofd net even een beetje scheef... die zou ik even in een nabewerking iets rechtzetten... (in PS, transform, warp functie) en dat zelfde gaat op voor haar schouders... in een foto (Full Frontal) als deze zou ik het mooier vinden om de schouders wat meer symmetrisch te zien... Ook dat kan achteraf heel best in PS.. zelfde functie als het hoofd... transform warp...

Ruis in de plaat is op z'n plaats... ZW teint is eveneens erg mooi.

Borracho op 2 februari 2012 om 02:33

Hey Tim, kritiek moet zeker kunnen, graag zelfs! Hoewel ik het zelf niet als storend ervaar snap ik helemaal wat je bedoelt. Goed om daar bij volgende portretten beter op te letten. Thanks!

1

Stemmen

Bekeken:90

Favoriet:0

Borracho

Niveau:semiprof
Lid sinds: 17-11-2008

Meer foto's uit de categorie Portret

  • tessa 03
  • Is je potlood doormidden gebroken? Da's toch mooi. Dan heb je er twee!
  • Mike
  • Buddy
Datum:
25 jan. 2012 08:24:31
Camera:
Canon EOS 5D Mark II
Iso:
100
Sluitertijd:
1/125 sec
Diafragma:
f/2.8
Brandpuntsafstand:
48 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast