Upload jouw foto's

Canon EOS 50D - 640 - f/5.6 - 1/160 - 90 mm

Als mensen voor het eerst de Markthal in Rotterdam binnenkomen, dan stoppen ze na een meter of tien en kijken verbaasd om zich heen en gaan dan fotograferen ...


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
vissi-darte op 29 april 2016 om 13:45

De fotograferende medemens vormt vaker dan gedacht een onderwerp op zich. Dit heb je goed gezien en vastgelegd. Het plezier van twee mensen die samen één foto maken. Gekoppeld aan een ambiance waarin twee mensen ieder voor zich dezelfde foto maken.

Jammer dat zoveel zoomers in de jacht op aandacht en erkenning zoveel moois ongezien en onbesproken aan zich voorbij laten gaan.

Groet, Allard

pImagine op 29 april 2016 om 15:10

Dank je wel Allard voor je reactie. Het meisje maakte een filmpje en draaide langzaam in de rondte. De jongen draaide achter haar met haar mee en boog soms helemaal voorover en onder haar arm door om maar niets te missen. Ik maakte daar een aantal foto's van en deze sprong eruit vanwege de twee fotograferende mensen achter hen. Het mooie van dit moment vind ik, is dat iedereen helemaal opgaat in zijn/haar eigen bezigheid zonder de ander op te merken.

Wat je tweede opmerking aangaat: mensen begrijpen misschien niet dat als je wel een reactie plaatst, je juist de aandacht op jezelf vestigt. Ik zal je profiel eens gaan bekijken

Groet, Pim

vissi-darte op 29 april 2016 om 21:27

Wat je laatste opmerking betreft wil ik tegen beter weten in wel optimistisch blijven. Het gegeven dat je en antwoord geeft en een tegenbezoek brengt is zo'n beetje de uitzondering die een treurige regel bevestigd. In negen van de tien gevallen krijg ik niet eens een tegenreactie. Laat staan dat ik bezoek krijg.

0

Stemmen

Bekeken:36

Favoriet:0

pImagine

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 28-03-2016

Meer foto's uit de categorie Straatfotografie

  • Amsterdam 8
  • Amsterdam 7
  • The grey and the red one.
  • Humor
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
28 apr. 2016 00:48:51
Camera:
Canon EOS 50D
Iso:
640
Sluitertijd:
1/160 sec
Diafragma:
f/5.6
Brandpuntsafstand:
90 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast