Upload jouw foto's

Nikon D300s

Aangezien Frankrijk van oudsher nogal over de wereldzeeën heeft gevaren en dien ten gevolge heel wat mensen naar hun land heeft gebracht, is het een smeltkroes aan nationaliteiten. Zelfs nu zijn er velen die graag naar Frankrijk, en Engeland, willen trekken om\dat men denkt dat het daar een Walhalla is. Men denkt dat daar letterlijk het geld aan de bomen groeit. We zien het nu dagelijks op tv, de beelden van de duizenden vluchtelingen. Maar eenmaal daar aangekomen komt men van de regen in de drup en heeft men nog niets en is de ellende nog steeds niet over. Vandaar dat je in de buitenwijken van Parijs heel wat buurten ziet waar deze ongelukkige gelukzoekers hutje mutje op elkaar wonen en iedere dag moeten zien te overleven. Zo ook deze knul die op een kleine markt in Parijs zijn t-schirts aan de man probeerde te brengen. En, helaas heeft zijn telefoon geen energie meer om het thuisfront te kunnen bellen, ten minste als ik de tekst op het t-shirt vertaal.....


Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
mphvanhoof op 22 augustus 2015 om 12:22

Bedankt voor de fijne reacties.

rosi op 21 augustus 2015 om 23:23

Mooie foto weer uit de serie;
ik heb je foto's eens bekeken en ik kreeg de indruk, dat je een prof. fotograaf was, vanwege het bezig zijn met een serie.
Ik vind je werk heel mooi in zwartwit, complimenten of te wel "mes compliments ")
Gr.Roel Simons

mphvanhoof op 22 augustus 2015 om 12:22

Ik een prof, hahahahaha, leuk om te horen. Dankjewel voor het compliment. Nee hoor, gewoon een uit de hand gelopen hobby. Ik ben er wel veel mee bezig, zo ook met webdesign en grafische vormgeving. Een prof carrière ambieer ik niet, want dan moet je ineens ook dingen doen die je niet leuk vind om te doen en kom je ook met meer minder leuke mensen in aanraking. Ik doe nu alleen dat wat ik leuk vind. Ik fotografeer veel voor mijn werkgever, zoals: architectuur, nieuwsitems en gelegenheden. Dat geeft mij veel vrijheid en voldoening. Daarnaast doe ik af en toe wat voor kleine bedrijfjes en goede doelen. En vooral de laatste is erg leuk om te doen. Voor hen doe ik het geheel gratis. Hun blije gezichten is voor mij beloning genoeg. Heerlijk is dat. Gr MArcel.

WillemHuwae op 21 augustus 2015 om 17:33

Fraai zw-w winkelverkoop en reisfoto!

grt - Willem

ineke op 21 augustus 2015 om 17:00

Mooi portret en goed gezien met de trui erbij. Gr. Ineke

1

Stemmen

Bekeken:32

Favoriet:0

mphvanhoof

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 25-11-2005

Meer foto's uit de categorie Straatfotografie

  • Sunshine you make my day.
  • The golden moment
  • Splash
  • De pin op de deur
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
21 aug. 2015 11:50:06
Camera:
Nikon D300s
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast