Upload jouw foto's

Analoog Spiegelreflex

Ik kreeg een appje: 'Vince dit moet je echt zien man dit ligt helemaal in je straatje..'

Ik had geen idee waar die persoon het over had, maar het zal waarschijnlijk iets met dode dieren te maken hebben. Na wat doorgevraagd te hebben kreeg ik een steeds duidelijker beeld waar deze gruwelijke situatie zich heeft afgespeeld. Ik begreep direct dat ik dit moest gaan vastleggen...op film...in kleur en zwart wit..en aangezien dit de schuld (indirect/direct) van de mens, moest er natuurlijk ook een persoon op de foto.

wat jullie hier zien is een Aalscholver die zichzelf lijkt te hebben opgehangen. Het dier was niet dood toen hij het hek in vloog en vast kwam te zitten. Dit dier heeft namelijk verwondingen aan de vleugels waaruit ik kon afleiden dat dit een lange lange strijd is geweest voor het arme dier.

waarom denk ik dat dit de schuld is van de mens?

Aalscholvers komen hier in Amsterdam Zuid nauwelijks voor en als ze voorkomen dan zijn dat enkele. Deze aalscholver was hier waarschijnlijk niet op bezoek dit was zijn woonplaats, maar dit hek was hier wel op bezoek. Het heeft hier nooit eerder gestaan dan 2 dagen hiervoor. Ik ben bang dat de Aalscholver dat hek nooit heeft zien aankomen en dat een uithongering en verstikkingsdood de enige uitweg had kunnen zijn.

Ik walg hiervan...

geschoten met een Canon AE-1 OP rollei retro 400s @800


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
PNCO op 9 december 2015 om 10:38

Krachtige foto's bij een treurig verhaal. De linker foto met de persoon heeft iets aparts, haast iets grappigs ware het niet dat het verhaal er onder de realiteit laat zien. Marcaber, maar toch heb je het wel met respect weergegeven. Ik deel je compassie in ieder geval.

Hartelijke groet,
Pieter

2

Stemmen

Bekeken:100

Favoriet:0

crown91

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 14-02-2011

Meer foto's uit de categorie Straatfotografie

  • NR.16
  • Textiles
  • Nostalgie 2
  • NR.15

Ingezonden voor fotowedstrijd:

Datum:
9 dec. 2015 09:57:08
Camera:
Analoog Spiegelreflex
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast