Upload jouw foto's

Nikon D300s - 200 - f/11.0 - 1/125 - 24 mm

Het is jammer dat er tegenwoordig vaak van die oerlelijke straatlantaarns worden geplaatst om maar vooral industrieel en goedkoop te kunnen voorzien in straatverlichting. Gelukkig is er nu ook een tegenbeweging aan de gang, waarbij men ook beseft dat het ook anders kan/moet. En zo wordt er op plaatsen waar het kan toch weer wat meer aandacht besteed an de vormgeving hier van. daarnaast wil men straatlantaarns gaan inzetten als slimme verlichting en toezichtapparatuur voor allerlei veiligheidsaspecten in de maatschappij. Laten we hopen dat het laatste niet gaat doorslaan naar nog meer big brother praktijken. In het oude gedeelte van Valencia is dat gelukkig niet het geval en zijn het fraaie sfeerbepalers...


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
jan.pijper op 2 oktober 2019 om 18:45

Het gaat idd om het soort licht, er moet wel een sfeertje hangen. Dat moet wel mooie zijn, hier zijn het vaak van die standaard licht masten. Misschien word het in de binnensteden ooit iets mooier.

Gr....Jan.

mphvanhoof op 3 oktober 2019 om 16:08

Laten we het hopen. Dankjewel weer voor je reacties steeds. Altijd leuk om je reacties te lezen. En geloof me ik lees altijd alle reacties en reageer er ook op. Helaas heb ik door gezondheidsperikelen zelf nog niet bij ieders platen kunnen reageren. Dat ga ik zeker weer doen. Gr MArcel.

0

Stemmen

Bekeken:37

Favoriet:0

mphvanhoof

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 25-11-2005

Meer foto's uit de categorie Straatfotografie

  • Chinese fur or dog?
  • Streetart Groningen
  • Grote Markt in Nijmegen
  • En er is licht
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
2 okt. 2019 18:33:27
Camera:
Nikon D300s
Iso:
200
Sluitertijd:
1/125 sec
Diafragma:
f/11.0
Brandpuntsafstand:
24 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast