Upload jouw foto's
Leden:
3857
Foto's:
43597
Opgericht:
26-05-2011
Toegang:
openbaar

Beheerders

In deze officiële Nikon-gebruikersgroep word je geïnformeerd over interessante nieuwe producten en toepassingen voor Nikon-fotografen. Door lid te worden blijf je op de hoogte van de beste manieren om het uiterste uit je Nikon DSLR te halen. De nadruk ligt op objectieven, flitsers, accessoires e... Lees meer

Nikon Nederland lanceert Nikon Spots: een website en mobiele applicatie waarmee professionele fotografen die met Nikon-apparatuur werken hun foto's van fotogenieke trekpleisters in Nederland met consumenten delen. Daarbij geven ze handige tips over standpunt, compositie en andere zaken die gebruikers helpen het maximale uit hun camera te halen.

Op dit moment staan er al diverse spots in Amsterdam en Rotterdam live. In de komende dagen, weken, maanden en jaren zullen daar voortdurend spots in deze en andere steden aan worden toegevoegd.

Waarom Nikon Spots?

Tot voor kort ontbrak het aan sites die foto's van bijzondere plekken combineren met tips en achtergrondinformatie over de foto. Tijd om daar wat aan te doen, vond René Dijk van Nikon Nederland.

"Zeker met alles wat nu mogelijk is op het gebied van mobiele applicaties, geo-tagging en augmented reality was dit voor ons een schot voor open doel - een uitgelezen kans om consumenten verder te helpen op fotografisch gebied met de hulp van professionele fotografen die met Nikon-apparatuur fotograferen (Nikon Professional Services-leden). Consumenten kunnen in Amsterdam, Rotterdam en binnenkort in heel Nederland op hun mobiele telefoon zien welke spots er in hun buurt zijn en hoe ze daar mooie, professioneel ogende foto's van kunnen maken. Alsof een professionele fotograaf als persoonlijke instructeur met ze mee loopt."