Zoom.nl magazine lezen op je tablet/iPad of smartphone
Download direct de app! Android en iOS gebruikers kunnen de Zoom.nl app downloaden in de App Store of Google Play. Je leest dan het leukste fotografienieuws gratis en daarnaast ontvangen abonnees het Zoom.nl magazine direct in de app.

AppstoreGoogle Play

Een digitaal magazine is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vanaf nu kun je zelf kiezen waar en hoe je Zoom.nl leest. In de app kun je al jouw magazines op elk gewenst moment teruglezen. Als abonnee heb je namelijk toegang tot de nieuwste magazines.

Zoom.nl Videozine

Het Videozine is een digitaal interactief magazine met educatieve video's dat je kunt lezen op computer, tablet of smartphone. Naast de video's, ook tips en mooie beelden. Het Videozine werd uitgegeven in 2016 en 2017 en is voorlopig nog beschikbaar voor abonnees.

Abonnees kijken deze Videozine's voorlopig gratis via Digitaal lezen op de computer of in onze eigen Zoom.nl Magazine-app die je kunt downloaden voor tablet of smartphone.

Kijk je de video's liever als losse video? Ga dan naar de Fotocursus op video. Hier kun je de video's ook download om ze te branden op dvd en te kijken op televisie of om ze mee te nemen op vakantie.

Word nu abonnee

Nieuwsartikelen

Je kunt in de app ook alle artikelen lezen die ook op de website beschikbaar zijn. Zowel abonnees als niet abonnees kunnen deze in de app gratis lezen. Zo mis je naast je tijdschrift ook niets op de Zoom.nl website.


Liever op de computer?

Naast het lezen van Zoom.nl op je tablet, kun je er nu ook voor kiezen om Zoom.nl magazine te lezen op je computer. Om Zoom.nl te kunnen lezen op je computer moet je een Zoom.nl account aanmaken en je abonneegegevens invullen.


Veelgestelde vragen:


1. Hoe download ik de app?

De app is voor iedereen gratis verkrijgbaar in de Google Play (Android) en in de App store (Apple iOS). Klik op onderstaande icoontje of zoek in de App store of Google Play naar Zoom.nl magazine.

AppstoreGoogle Play

1. Is de app ook beschikbaar voor mijn Windows tablet?

De Zoom.nl magazine app is alleen beschikbaar voor Android en iOS.

2. Kan ik Zoom.nl ook op mijn PC of MAC lezen?

Ja, dat is mogelijk, dit kan alleen als je Zoom.nl abonnee bent. Lees meer>>

3. Welke kosten zijn er verbonden aan Zoom.nl op mijn tablet of smartphone?

De app downloaden is geheel gratis in de App store of Play Store, voor zowel abonnees als niet-abonnees. Abonnees kunnen in de app GRATIS inloggen met hun abonneenummer en postcode. Zodra je ingelogd bent, kun je de editie(s) direct gratis downloaden.4. Waar vind ik mijn abonneenummer?


Je abonneenummer staat rechtsonder op de adressticker van de Zoom.nl die je thuis gestuurd krijgt. Ook op eventuele correspondentie en facturen die je van ons hebt ontvangen, zetten we je abonneenummer. Kun je je abonneenummer niet vinden? Kijk dan op onze helppagina.

Heb je je abonneecode reeds ingevoerd, dan vind je deze ook terug onder het profielmenu rechtsboven, dan naar Profiel wijzigen en dan onder het tabblad Account.

5. Mijn gekochte edities zijn weg. Kan ik deze opnieuw downloaden?

De edities die je eerder gekocht hebt kun je opnieuw downloaden zonder dat je daarvoor extra moet betalen. Deze edities zijn immers gekoppeld aan je Apple of Android account.

6. Abonnement afgelopen?

Een digitaal abonnement geeft toegang tot de digitale edities, uitsluitend gedurende de abonnementsperiode. Als je abonnement op Zoom.nl afgelopen is, kun je de edities die je hebt gedownload in de app blijven lezen, tot het moment dat je de app verwijdert of dat er een update van de app plaatsvindt waardoor de magazine kunnen verdwijnen.

7. Ik wil geen papieren tijdschrift. Is er een online-only abonnement?

Ja, we bieden een online-only abonnement aan, waarbij je Zoom.nl digitaal ontvangen, onbeperkt uploaden en een eindejaarsspecial. Kijk op Zoom.nl digitaal voor meer informatie

8. Kan ik de video's ook downloaden of op mijn televisie bekijken?

Ja, het is mogelijk om de video's uit het Videozine te downloaden (om zelf te branden op een dvd) of om ze op televisie te bekijken. Je kunt de video's uit het Videozine als één bestand downloaden via Fotocursus op video.

9. Kan ik het digitale magazine en het Videozine ook zonder internet bekijken?

Voor het downloaden van het digitale magazine en Videozine is een wifi verbinding nodig. Daarna kun je het digitale magazine lezen zonder internet. Om de video's in het Videozine te bekijken is wel weer een internetverbinding nodig (wifi of 3G/4G).

10. Problemen met de app?

Probeer eerst dit:
Ipad:
- Heeft u de nieuwste versie van de app?
- Heeft u op het verversen-icoontje gedrukt?
- Is er nog ruimte beschikbaar op de iPad?
- Heeft u verbinding met internet (wifi)?
- Heeft u de app al eens opnieuw geïnstalleerd? (Let op: reeds gedownloade editie moet u dan opnieuw downloaden)
- Heeft u de app ook al eens helemaal afgesloten, door 2x op de homebutton te klikken en dan het scherm van de Zoom.nl app naar boven te swipen?
- Probeer het geheugen van de app te wissen door aan/uit knop een paar seconde in te drukken, als dan de uitschakelen slider verschijnt drukt u de homebutton een paar seconde in totdat het begin scherm weer verschijnt.

- Geen geluid: Als je vlak boven de thuisknop omhoog veegt (of op de homeknop drukt en dan naar rechts veegt) verschijnt het control center met onder meer een mute knop. Deze kan verhinderen dat er geluid te horen is.
- Werkt de play button niet? Probeer eens op de video zelf te klikken om de video te starten (op sommige combinaties van iOS en iPads werkt de play button soms niet).

Android tablet:
- Heeft u de nieuwste versie van de app?
- Heeft u op het verversen-icoontje gedrukt?
- Is er nog ruimte beschikbaar op de tablet?
- Heeft u verbinding met internet (wifi)?
- Heeft u de app al eens opnieuw geïnstalleerd? (Let op: reeds gedownloade editie moet u dan opnieuw downloaden)
- Heeft u de app ook al eens helemaal afgesloten, door de laatste geopende apps op te vragen en dan met het kruisje de Zoom.nl app te sluiten?
- Probeer het geheugen van de app te wissen door naar Instellingen en dan Apps of Applicaties te gaan, dan de Zoom.nl app te kiezen en dan (via opslagruimte) cache wissen.


Nog niet gelukt?
Stuur dan mail naar website@zoom.nl met een zo uitgebreid mogelijk omschrijving wat er misgaat.