Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto!

7 september 2020 08:17
7 september 2020 09:23
Partnerredactie

Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto!

Door: partnerredactie | 7 september 2020 08:17
Panasonic landingspagina mainbg
Wat is voor jou de ultieme foto? Welke foto droom jij al jaren van om te maken? Is dat een landschapsfoto op een bijzondere plek of een portret onder leiding van een beroemde fotograaf? Wie weet wordt deze droom binnenkort wel werkelijkheid. Na het grote succes van vorig jaar, geeft Zoom.nl in samenwerking met Panasonic ook dit jaar weer een aantal Zoomers de unieke kans om hun ultieme foto te maken. Hoe we dit gaan doen? Lees meer!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Panasonic.

Dromen van fotografen, en dan vooral van Zoomers, maken we graag waar. Daar gaan we bij Zoom.nl vaak heel ver voor. Daarom maak jij nu kans om je ultieme droomfoto te maken! We sloegen de handen voor het tweede jaar op rij in een met Panasonic, om voor jou de ultieme fotografiewens in vervulling te brengen. Je gaat één dag op pad met de Panasonic LUMIX S1 full-frame systeemcamera om jouw droomfoto te schieten. Waar, wat en hoe deze foto eruit komt te zien, bepaal jij helemaal zelf! Stuur nu jouw ultieme One Shot in en wie weet nodigen wij je uit om deel te nemen aan deze unieke fotografiekans.

Durf jij de uitdaging aan? Stuur nu jouw One Shot in!

We kunnen met Panasonic One Shot vijf Zoomers gelukkig maken met deze kans. Geef via deze pagina (of onderaan het artikel) door hoe jouw droomfoto eruit moet zien, waar je deze wilt maken en wat je hiervoor nodig hebt. Uiteindelijk selecteren wij de vijf leukste, beste en mooiste inzendingen. Behoor je tot één de gelukkigen? Dan nemen we snel contact je op.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de teaser hieronder.

Over de Panasonic LUMIX S1

Bij de perfecte foto hoort passend materiaal. Panasonic lanceerde afgelopen jaar Lumix S-serie: De S1 en S1R fullframe systeemcamera. De camera's werden enthousiast ontvangen en jij kunt met deze topcamera aan de slag gaan tijdens je One Shot. De S1 heeft een 24,2-megapixel full-frame sensor en S1R is uitgerust met een 47,3-megapixel full-frame sensor. De S1 bevat een Venus Engine-processor en heeft een maximale ISO-waarde van 51.200 (extended ISO tot 204.800). Meer informatie over de camera zoals: beeldstabilisatie, zoeker, scherpstelling lees je in dit artikel op Zoom.nl

Benieuwd naar de One Shots van afgelopen jaar? Je bekijkt ze hier!

Meld je aan voor Panasonic One Shot!