Breng het verhaal van de stad tot leven – Meld je nu aan voor Sony Alpha Storytellers

23 april 2021 09:43
22 april 2021 09:47
Partnerredactie

Breng het verhaal van de stad tot leven – Meld je nu aan voor Sony Alpha Storytellers

Door: partnerredactie | 23 april 2021 09:43
Ben jij geboeid door het leven in de stad en zou je dit wel op een bijzondere manier willen vastleggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met Sony gaan wij het verhaal van een stad in Nederland tot leven brengen, en we dagen jou uit om mee te doen. Lees hier meer over Sony Alpha Storytellers en meld je aan!
#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sony.

Breng de stad tot leven

Wij zijn op zoek naar drie content creators die samen met ons een stad in Nederland op een unieke manier willen gaan vastleggen. Tijdens deze dag krijgt iedere creator een eigen opdracht die hij of zij moet gaan uitvoeren binnen een bepaalde tijd. Dit kan bijvoorbeeld zijn: Ga als vlogger een bepaalde challenge aan, leg als fotograaf het karakter van de stad vast of ga als ambitieuze filmmaker een korte documentaire maken over de bijzondere gedeeltes van de stad. Wat de opdrachten precies gaan zijn, houden we nog even geheim. Aan het einde van de dag komen alle creators bij elkaar, om samen het verhaal van de stad tot leven te brengen. En dit alles met behulp van de Sony Alpha camera’s. 

Het Sony Alpha trio

Het verhaal van de stad brengen we tijdens deze dag in beeld met verschillende Sony Alpha camera’s. Zo gaat de videograaf aan de slag met de Sony A7S mark III: de camera voor de professionele foto- en videograaf. De Sony A7S Mark III beschikt over full-frame filmopnamen, spectaculaire snelheden en zeer weinig ruis, waardoor 4K-video's kunnen worden gemaakt met een hoog dynamisch bereik en indrukwekkende scherpstelling en beeldstabilisatie. De fotograaf gaat deze dag aan de slag met de Sony A7C: een compacte full-frame camera welke voldoet aan hoge eisen voor beeldkwaliteit, AF en snelheden, waardoor deze camera een echte allrounder is. De Sony ZV-1 is de camera voor de creatieve contentmaker, welke beschikt over een selfie-vriendelijk vari-angle LCD-scherm en een behuizing met handgreep en een opnamelamp. Met de bokehschakelaar en de Product Showcase Setting zorg je er gemakkelijk voor dat je vlogvideo’s van de beste kwaliteit zijn.

Meld je nu aan voor Sony Alpha Storytellers!

Zie jij het wel zitten om met ons deze uitdaging aan te gaan en wil jij wel aan de slag met één van deze Sony camera’s? Meld je dan nu aan voor Sony Alpha Storytellers! Vul het onderstaande formulier in en wie weet nemen wij contact met je op om mee te doen.