Cursusbundel: Workflows in Lightroom 2021 door Pro's

Door: Hans Kluppel | 24 maart 2021 14:51
Professionele fotografen gebruiken Lightroom om de puntjes op de i van hun stijl en creativiteit te zetten. Ze zetten de uitgebreide mogelijkheden van het programma volledig naar eigen hand, om keer op keer hun werk naar een hoger niveau tillen. In deze cursus Workflows door Professionals leer je van drie zeer deskundige fotografen hoe zij hun optimale workflow hebben ingericht. Deze cursus is nu direct beschikbaar voor slechts € 44,95. Je kunt direct aan de slag in de online cursus.

Workflows door Pro's

Geavanceerde workflows voor het ontwikkelen van je foto's staan centraal. We gaan aan de slag met 9 verschillende, professionele workflows, van architectuurfotografie en landschappen tot portretten en hdr-beelden!

Stapsgewijs leren

Met deze cursus duiken we echt de diepte in. Daarbij word je stap voor stap begeleid, zodat je niet overweldigd wordt door de enorme hoeveelheid informatie in deze cursus.

Inclusief oefenbestanden

De beelden die bij elke workflow horen, kun je gratis downloaden. Zo volg je alle bewerkingen op de voet, veilig van achter je eigen computer met Lightroom.

Presets voor een snelle start

De drie professionele fotografen die meewerkten aan de totstandkoming van de cursus, hebben ook ieder vijf presets gemaakt voor een snelle start bij het bewerken van je foto's. Dat zijn in totaal vijftien presets die je gratis kunt downloaden!


Meer informatie: Kijk op https://www.zoomacademy.nl/course?courseid=workflows-lightroom-pro-bundel.