home
Bekijk hier de ultieme One Shot

Vijf Zoomers krijgen één kans om in één dag de ultieme One Shot te maken
met de Panasonic LUMIX S1 full frame spiegelloze systeemcamera.
Bekijk nu de eerste One Shots!

SNELLER DAN HET LICHT

Marjo weet nog niet wat ze hier mag fotograferen. Midden in de lege ruimte staat de doos met daarin de LUMIX S1 en de vijfde en laatste One Shot-opdracht. Terwijl ze de brief pakt, klinkt het gegrom van een V8 Ford Mustang GT. De lichten gaan uit en de opdracht is duidelijk: een bijzondere automotive-foto zoals ze die nog nooit eerder heeft gemaakt. In het donker, met behulp van lightpainting.

> lees meer

Blijf op de hoogte!

Wil je als een van de eerste de nieuwe One Shot video zien? Laat je e-mailadres achter en bekijk als eerste de nieuwe One Shot video.

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door deelname meld je je ook aan voor de nieuwsbrief en aanbiedingen van Zoom.nl.

Jouw ultieme One Shot maken?

  • Fotografeer met de Panasonic LUMIX S1
  • Één dag op stap met ZOOM.nl
  • Jouw One Shot op ZOOM.nl
Geef mij die kans! >

STRAATFOTOGRAFIE IN MARRAKESH

In deze vierde aflevering van Panasonic One Shot krijgt fotograaf Bram Busink de kans om een bijzondere straatfoto te maken in Marrakesh, waarin het Arabische karakter van de stad terugkomt.

> lees meer

CONTRASTRIJK URBEX-PORTRET

Deze derde One Shot staat geheel in het teken van de ultieme urbex-portretfoto met een bijzonder contrast. Ilona Teunissen gaat de uitdaging met ons aan, maar als we voor haar deur staan, weet ze nog van niets...

> lees meer

DE COVER VAN ZOOM.NL FOTOGRAFEREN

Hoe gaaf is dit?! Fotograaf Cindy Stegeman kreeg de unieke kans en ervaring om de COVER van Zoom.nl magazine te schieten! In deze video zie je hoe ze deze uitdaging aanging en wat er allemaal bij kwam kijken!

> lees meer

URBAN PORTRETFOTOGRAFIE

Deze eerste editie van One Shot stond volledig in het teken van snelheid en portretfotografie, midden in de hectische dynamiek van een wereldstad. We namen portretfotograaf Bram van Dal mee naar Londen, waar hij in zeer korte tijd moest leren omgaan met een onderwerp dat hij - letterlijk – niet zag aankomen.

> lees meer

Ook die ultieme foto maken? Die ene One Shot?

Schrijf in! >