JvandeGazelle

Nikon D5200
Nikon D7200
Nikon Z6II
Sony RX 10 MIII

Hoi, wat leuk dat je op mijn profiel kijkt. Ik ben John van de Gazelle en fotografeer al een aantal jaren. Het liefst fotografeer ik de natuur van macro tot landschappen. Ik vindt het heerlijk om er op uit te trekken en te genieten van onze prachtige Nederlandse natuur. Stuur mij geen bedankjes als ik op een foto van jullie reageer. Ik vind het vanzelfsprekend om op mooie foto's te reageren. Ik stuur ook geen bedankjes als jullie een reactie op een foto van mij geven. Ik reageer dan liever op een foto van jullie.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
hvr2105
één jaar geleden
Dag John, Ik zie dat je sinds enige tijd de Nikon Z6 camera gebruikt. Hoe voldoet deze camera en heb je er een specifiek objectief bij gekocht ...zo ja welke? en/of gebruik je de adapter voor je bestaande objectieven en hoe voldoet dat. hartelijke groet, Herman van Rheenen
JvandeGazelle
9 maanden geleden
Hallo Herman, Mijn excuses dat ik zo laat op dit bericht reageer. Ik heb de Nikon Z6 II nu bijna 1 jaar en ben er heel erg tevreden over. Voor mij een top camera, Ik heb de Nikor 24-70 f/4 S lens erbij gekocht en sinds juni heb ik de Nikor 14-30 f/4 S lens aangeschaft. Beide lenzen presteren heel erg goed. Ik gebruik de Z6II vooral voor landschapsfotografie. Met vriendelijke groet, John.
JanSint
3 jaar geleden
Hallo John, onder de indruk van je portfolio heb ik de "volgknop" ingedrukt. Groeten Jan
MarjonvanderVegt1967
3 jaar geleden
John, wat leuk, gezellig om vrienden te zijn ! Fijne avond toegewenst ! Marjon.
MarjonvanderVegt1967
3 jaar geleden
Beste Jan, omdat er geen einde komt aan genieten, heb ik de knop ingedrukt. Ik wens je 'n heerlijk weekend toe, vol fotoplezier. Lieve groeten, Marjon
Dutchone_zoom
3 jaar geleden
Opeens werd het stil... Beste Jan, Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat ik al een lange tijd niet meer op Zoom.nl ben geweest. Ik zal je even in het kort uitleggen wat er aan de hand is... Ik heb een hele drukke baan die lange werktijden en veel stress met zich mee brengt. Dat is niet erg, want ik vind zelf dat ik ook een hele leuke baan heb. Maar ik ben óók iemand die al snel roept 'Oh, geef maar hier, dan doe ik dat wel even' waardoor mijn werkdruk ongemerkt steeds verder op liep. Daarnaast zijn er afgelopen jaar in de privé sfeer een aantal dingen gebeurd waardoor de stress levels alleen maar opliepen. Om even een paar voorbeelden te noemen: mijn moeder kreeg de zwaarste categorie lymfeklier kanker, het ziekenhuis maakte een 'foutje' waardoor zij het gebruik van haar rechterhand voor de rest van haar leven moet missen, ik heb namens mijn moeder een rechtzaak aangespannen tegen het ziekenhuis voor de letselschade, begin december kreeg mijn moeder een TIA... Alles bij elkaar werden mijn dagen steeds langer en mijn nachten steeds korter. Op een goed moment sliep ik nog maar een uurtje of vier per etmaal... Op de zondag voor Kerstmis ging het fout. Ik was zo doorgedraaid dat ik ziek werd en naar het ziekenhuis moest voor een hele serieuze variant van wondroos aan mijn linkerbeen. In het ziekenhuis werd ook nog een longontsteking, vocht achter mijn longen én hartritme stoornissen ontdekt. Ik heb tot oudejaarsdag in het ziekenhuis gelegen én zoveel pijn/last van mijn been gehad, dat ik pas sinds enkele dagen normaal op mijn benen kan staan en voorzichtig kan lopen of achter mijn computer gaan zitten. Mijn been zal nog enige weken gaan duren voordat dit genezen is, vanmiddag krijg ik de eerste van een reeks van testen vwb mijn hartritme stoornissen, al maak ik me daar niet teveel zorgen over. Wel vertellen alle specialisten mij, dat dit een serieuze waarschuwing is/was en dat ik het véél rustiger aan moet doen. Daarom heb ik besloten om niet meer zo fanatiek op Zoom.nl aanwezig te zijn. Ik kom af en toe wel eens kijken, maar zal ook nog maar sporadisch een foto gaan uploaden. Ik ga ook mijn website afbouwen en stopzetten; het kost me gewoon véél te veel (vrije) tijd. Ik hoop méér tijd te krijgen om me bezig te houden met datgene wat ik eigenlijk het leukste vind, gewoon lekker naar buiten om foto's te maken en als het mooi weer is, om er lekker met de motor op uit te trekken. Ik stuur dit bericht naar een handjevol goede Zoom.nl-vrienden waarmee ik een goed kontakt had, zodat jullie weten waarom het van mijn kant zo stil is geworden. Tot ziens/tot horens, Jan Enthoven (Dutchone)
JvandeGazelle
3 jaar geleden
Hallo beste Jan, Dit is heel heftig en ernstig wat je hier allemaal schrijft. Mijn excuus dat ik pas zo laat reageer. Maar, ik lees dit bericht nu pas voor het eerst. Ik hoop dat het je nu weer een stuk beter gaat, en met je moeder ook. En doe inderdaad de dingen die je graag doet, dat is goed voor lichaam en geest. Veel beterschap en groet, John.
c.buitendijk53
4 jaar geleden
John veel dank voor je waardering bij toch andere fotowerk fijn weekend cees