Upload jouw foto's
 • 0 Workshop nachtfotografie met Nikon Z systeemcamera

  Partner: Workshop nachtfotografie met Nikon Z systeemcamera

  5 maart 2020, 16:16

  Wil jij leren hoe je de mooiste foto's maakt in het donker? Meld je aan voor de workshop nachtfotografie van Patrick van Dijk in Rotterdam, waarbij we ook Nikon-apparatuur zullen testen. Deelname is gratis dus meld je snel aan!

  Lees verder >>
 • 2 Zo breng je structuur aan in je fotoarchief

  Partner: Zo breng je structuur aan in je fotoarchief

  17 februari 2020, 08:22

  Deel je fotoverzameling altijd overzichtelijk in. Want niets is zo vervelend als dat je honderd procent zeker weet dat er fantastische beelden in je fotoarchief zitten, maar je geen idee hebt waar te beginnen met zoeken. Dat structureren kan op verschillende manieren, waardoor er altijd wel een indeling bestaat die perfect bij jou past en prettig werkt.

  Lees verder >>
 • 0 Gebruikersreview Panasonic LUMIX S1 door autofotograaf Marjo Linders

  Partner: Gebruikersreview Panasonic LUMIX S1 door autofotograaf Marjo Linders

  14 februari 2020, 09:05

  Stel je voor: je stapt binnen in een donkere, afgelegen loods. Door het grote raam aan de achterzijde van het gebouw, schijnt het licht van de maan naar binnen, waardoor je nog net wat details van het gebouw kunt zien. In de ruimte staat een tafel met een mysterieuze doos erop. Je loopt naar de tafel en opent de doos met daarin jouw One Shot. Deze vijfde en laatste One Shot staat in het teken van fotograferen van een bijzonder model in het donker. Zoomer Marjo Linders gaat de uitdaging aan en komt er al snel achter wat zich in deze koude, afgelegen loods gaat afspelen...

  Lees verder >>
 • 0 Sneller dan het licht

  Partner: Sneller dan het licht

  6 februari 2020, 13:00

  Terwijl fotograaf Marjo Linders een afgelegen loods in de bossen bij Apeldoorn binnenstapt, geeft de gloed van het laatste daglicht een warme tint aan het ijskoude gebouw. De gevoelstemperatuur ligt rond het vriespunt. Marjo weet nog niet wat ze hier mag fotograferen. Midden in de lege ruimte staat de doos met daarin de LUMIX S1 en de vijfde en laatste One Shot-opdracht. Terwijl ze de brief pakt, klinkt het gegrom van een V8 Ford Mustang GT. De lichten gaan uit en de opdracht is duidelijk: een bijzondere automotive-foto zoals ze die nog nooit eerder heeft gemaakt. In het donker, met behulp van lightpainting.

  Lees verder >>
 • 1 Meld je aan voor gratis workshop fashionfotografie!

  Partner: Meld je aan voor gratis workshop fashionfotografie!

  27 januari 2020, 13:08

  Fashionfotografie kent vele facetten die van belang zijn voor een spetterend resultaat: locatie, model, styling, belichting, de juiste apparatuur en nog veel meer. Wil jij alle ins en outs leren van prof Roxanne Letterie en daarbij Nikon-objectieven testen? Meld je nu gratis aan!

  Lees verder >>
 • 0 Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Bob Nijssen

  Partner: Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Bob Nijssen

  23 januari 2020, 15:53

  Nadat we eerder op pad gingen om diverse Tamron-objectieven voor Nikon en Canon te testen, was het begin dit jaar tijd om met een aantal fotografen verschillende Tamron-objectieven met Sony E-vatting voor fullframe uit te proberen. We deden dat op een bijzondere locatie, namelijk het Rijksmuseum. Benieuwd hoe de deelnemers het museum en het karakter van Amsterdam vastlegden en wat zij van de Tamron-objectieven vonden? Lees hier de review van Bob Nijssen.

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Bianca Manglie

  Partner: Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Bianca Manglie

  23 januari 2020, 15:30

  Nadat we eerder op pad gingen om diverse Tamron-objectieven voor Nikon en Canon te testen, was het begin dit jaar tijd om met een aantal fotografen verschillende Tamron-objectieven met Sony E-vatting voor fullframe uit te proberen. We deden dat op een bijzondere locatie, namelijk het Rijksmuseum. Benieuwd hoe de deelnemers het museum en het karakter van Amsterdam vastlegden en wat zij van de Tamron-objectieven vindt? Lees hier haar ervaringen!

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Wim van Beelen

  Partner: Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Wim van Beelen

  23 januari 2020, 13:40

  Nadat we eerder op pad gingen om diverse Tamron-objectieven voor Nikon en Canon te testen, was het begin dit jaar tijd om met een aantal fotografen verschillende Tamron-objectieven met Sony E-vatting voor fullframe uit te proberen. We deden dat op een bijzondere locatie, namelijk het Rijksmuseum. Benieuwd hoe Wim van Beelen het museum en het karakter van Amsterdam vastlegde en wat hij van de Tamron-objectieven vindt? Lees hier zijn ervaringen!

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: het Rijksmuseum als testlocatie

  Partner: Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: het Rijksmuseum als testlocatie

  23 januari 2020, 11:28

  Nadat we eerder op pad gingen om diverse Tamron-objectieven voor Nikon en Canon te testen, was het begin dit jaar tijd om met een aantal fotografen verschillende Tamron-objectieven met Sony E-vatting uit te proberen. We deden dat op een bijzondere locatie, namelijk het Rijksmuseum. Benieuwd hoe de deelnemers het museum en het karakter van Amsterdam vastlegden en wat zij van de Tamron-objectieven vonden? Lees hier hun ervaringen!

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Liesbeth Mulders

  Partner: Op zoek naar het ideale Tamron-objectief: review van Liesbeth Mulders

  23 januari 2020, 10:59

  Nadat we eerder op pad gingen om diverse Tamron-objectieven voor Nikon en Canon te testen, was het begin dit jaar tijd om met een aantal fotografen verschillende Tamron-objectieven met Sony E-vatting voor fullframe uit te proberen. We deden dat op een bijzondere locatie, namelijk het Rijksmuseum. Benieuwd hoe Liesbeth Mulder het museum en het karakter van Amsterdam vastlegde en wat zij van de Tamron-objectieven vindt? Lees hier haar ervaringen!

  Dit is een samenwerking met Transcontinenta B.V. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>