Upload jouw foto's
 • 1 Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto!

  Partner: Maak samen met Zoom.nl en Panasonic jouw ultieme foto!

  7 september 2020, 08:17

  Wat is voor jou de ultieme foto? Welke foto droom jij al jaren van om te maken? Is dat een landschapsfoto op een bijzondere plek of een portret onder leiding van een beroemde fotograaf? Wie weet wordt deze droom binnenkort wel werkelijkheid. Na het grote succes van vorig jaar, geeft Zoom.nl in samenwerking met Panasonic ook dit jaar weer een aantal Zoomers de unieke kans om hun ultieme foto te maken. Hoe we dit gaan doen? Lees meer!

  Lees verder >>
 • 0 De magie van een goede hyperlapse

  Partner: De magie van een goede hyperlapse

  31 augustus 2020, 16:36

  Magisch. Zo noemt fotograaf Frank Emous de hyperlapse, een nieuwe foto/videotechniek waar hij in is gespecialiseerd. "Een goede hyperlapse doet iets met je geest, maar geeft tegelijkertijd een prachtig sfeerbeeld."

  Lees verder >>
 • 0 Zo maak je een goede timelapse

  Partner: Zo maak je een goede timelapse

  24 augustus 2020, 16:29

  "Een timelapse lijkt niet moeilijk om te maken. Tegenwoordig kan een gemiddelde smartphone al zo'n ding in elkaar zetten, maar om het professioneel te doen? Dat is een totaal ander verhaal."

  Lees verder >>
 • 0 Ga mee fotograferen in Amsterdam met de SIGMA fp

  Partner: Ga mee fotograferen in Amsterdam met de SIGMA fp

  21 augustus 2020, 13:45

  We mogen een aantal Zoomers uitnodigen om een dag mee op stap te gaan met SIGMA en fotograaf Dennis Heeringa. De onderwerpen voor deze dag zijn straat- en modelfotografie, waarbij we mogen fotograferen met de SIGMA fp: de kleinste fullframe camera ter wereld! Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan en wie weet mag jij met ons mee!

  Lees verder >>
 • 0 Same day video: zo werkt dat

  Partner: Same day video: zo werkt dat

  17 augustus 2020, 16:25

  Succesvolle fotografen met overvolle agenda's hebben nog weleens de neiging om producties laat aan te leveren - zeker als de deadline niet helemaal duidelijk is. Maar Wieger Dam (24) doet het anders. Hij levert in sommige gevallen producties binnen vier uur aan. Hoe doet hij dat? "Gewoon. Beuken."

  Lees verder >>
 • 10 Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Dierenfotografie'!

  Partner: Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Dierenfotografie'!

  17 augustus 2020, 09:30

  De winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'Dieren' is bekend! Ruim 1.300 inzendingen zijn er ingestuurd op Zoom.nl. Benieuwd welke foto er heeft gewonnen? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 0 Workshop nachtfotografie met Nikon Z systeemcamera

  Partner: Workshop nachtfotografie met Nikon Z systeemcamera

  12 augustus 2020, 11:16

  Wil jij leren hoe je de mooiste foto's maakt in het donker? Meld je aan voor de workshop nachtfotografie van Patrick van Dijk in Rotterdam, waarbij we ook Nikon-apparatuur zullen testen. Deelname is gratis dus meld je snel aan!

  Lees verder >>
 • 0 Foto en video combineren: hier moet je op letten

  Partner: Foto en video combineren: hier moet je op letten

  11 augustus 2020, 09:46

  Er zijn in Nederland iets meer dan elfduizend beroepsfotografen. Dan zijn er nog legio hobbyfotografen die weleens een betaalde klus doen, als extra zakcentje. Het is nodeloos om te zeggen dat de concurrentie moordend is. Beroepsfotograaf Wieger Dam biedt daarom naast fotografie ook videografie aan. En met succes: 'Ik denk dat inmiddels meer dan de helft van mijn klussen uit film bestaan.'

  Lees verder >>
 • 0 Landschapsfotografen gezocht

  Partner: Landschapsfotografen gezocht

  4 augustus 2020, 09:19

  Ga jij mee naar de Oisterwijkse bossen en vennen om een dag te fotograferen? We mogen een aantal Zoomers uitnodigen om Leofoto statieven en H&Y Filters uit te testen. Daarbij worden we begeleid door experts op het gebied van landschapsfotografie, zodat je het uiterste uit de filters en statieven kunt halen. Ben jij die enthousiaste landschapsfotograaf die we zoeken? Meld je dan snel aan!

  Lees verder >>
 • 0 Ben jij de uitzonderlijke creatieveling die wij zoeken? Meld je nu aan!

  Partner: Ben jij de uitzonderlijke creatieveling die wij zoeken? Meld je nu aan!

  4 augustus 2020, 08:14

  Wat zou er gebeuren als je zes creatieve genieën verenigt om samen één concept te verwezenlijken, in één dag, in één afgesloten ruimte?

  Lees verder >>