Meld je gratis aan
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Jeanine van Dorp

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Jeanine van Dorp

  13 oktober 2018, 12:16

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Jeanine haar ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Gerard Riemersma

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Gerard Riemersma

  11 oktober 2018, 19:19

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Gerard zijn ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Conny Schotanus

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Conny Schotanus

  10 oktober 2018, 10:44

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Conny haar ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 3 Getest: de Tamron 18-400mm in IJsland

  Partner: Getest: de Tamron 18-400mm in IJsland

  9 oktober 2018, 00:00

  Op een zonnige zaterdagmiddag rijdt Sylvester met een klein gehuurd rood autootje door het fantastische IJslandse landschap. Achterin ligt zijn fototas met daarin het Tamron 18-400mm objectief, klaar om te testen.

  Lees verder >>
 • 0 Bootcamp food fotografie met de ZenFone 5

  Partner: Bootcamp food fotografie met de ZenFone 5

  8 oktober 2018, 17:56

  Ben jij een echte 'foodie'? Wil jij ook graag leren hoe je eten zo mooi kunt fotograferen dat het water je in de mond loopt? Meld je dan snel aan voor deze gratis bootcamp food fotografie op 25 oktober!

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Annette van Oudheusden

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Annette van Oudheusden

  8 oktober 2018, 17:07

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Annette haar ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 SIGMA lenzen getest tijdens workshop straatfotografie

  Partner: SIGMA lenzen getest tijdens workshop straatfotografie

  4 oktober 2018, 00:00

  Deze zomer organiseerden we samen met SIGMA een workshop straatfotografie in Amsterdam. Vijf enthousiaste Zoomers werden de hele dag begeleid door straatfotograaf Bas Losekoot terwijl zij verschillende objectieven van SIGMA uitprobeerden. Achteraf vroegen wij hoe die hun zijn bevallen.

  Lees verder >>
 • 0 Geef je op voor een workshop macrofotografie met Olympus!

  Partner: Geef je op voor een workshop macrofotografie met Olympus!

  3 oktober 2018, 15:09

  Dit jaar gaan we samen met Olympus op pad naar verschillende locaties in Nederland en Duitsland om daar, tijdens een workshop, kennis te maken met de Olympus OM-D E-M10 Mark III. Iedere workshop heeft een thema en nu staat de derde Olympus Touch & Try in het thema van macrofotografie.

  Lees verder >>
 • 0 De Tamron SP 24-70mm: review van Roel Metsemakers

  Partner: De Tamron SP 24-70mm: review van Roel Metsemakers

  21 september 2018, 12:00

  Vijf Zoomers mochten onlangs de SP 24-70mm van Tamron testen. Onder leiding van fotograaf Leonie van der Locht-Huijbers maakten zij prachtige portretfoto's van professioneel model Dian Biemans. Hieronder deelt Roel zijn ervaringen van de dag en vertelt hij hoe het objectief hem is bevallen.

  Lees verder >>
 • 0 De Tamron SP 24-70mm: review van Maaike Baggerman

  Partner: De Tamron SP 24-70mm: review van Maaike Baggerman

  21 september 2018, 12:00

  Vijf Zoomers mochten onlangs de SP 24-70mm van Tamron testen. Onder leiding van fotograaf Leonie van der Locht-Huijbers maakten zij prachtige portretfoto's van professioneel model Dian Biemans. Hieronder deelt Maaike haar ervaringen van de dag en vertelt zij hoe het objectief haar is bevallen.

  Lees verder >>