Z

Zoomers uit het Limburgse "Heuvelland"

door: j.einmahl, gerardcor, romjoe

Welkom bij de "Zoomers" van het Limburgse "Heuvelland". Fijn dat je je hebt aangemeld. Wellicht komen we elkaar een keertje tegen als we de pracht van ons eigen "Heuvelland" op de gevoelig plaat vastleggen.

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Arjan-10
11 jaar geleden
hallo heb me ook aan gemeld. Vind het een leuk idee, zo kunnen we elkaar helpen met raad en daad. En misschien ook eens een samen zijn plannen ergens in ons mooi heuvelland
j.einmahl
11 jaar geleden
Dag Arjan, ik zou zeggen welkom! Je initiatief om een keer als groep samen te komen spreekt mij zeer aan. Zoom organiseert ook weleens van dergelijk dagen. Logistiek gezien voor ons minder interessant omdat deze meestal , begrijpelijk, midden in het land worden georganiseerd. Waarmee we zouden moeten beginnen is kijken hoe groot het interesse binnen de groep is. Een andere idee waar ik al een tijdje mee rondloop is om een maandelijkse opdracht te organiseren voor de "Zoomers uit het Heuvelland" is: -Ieder groepslid upload een foto die aan een specifieke opdracht voldoet ( opdracht wordt bepaald door de winnaar van de laatste foto.) criteria waar een opdracht aan moet voldoen nog nader te bepalen. -De groepsleden beoordelen de foto's onderling, na de "sluitingsdatum" bv. de laatste datum van de maand, objectief en met respect voor elkaars werk en niveau en brengen een stem op de foto’s uit die hun het meest aanspreekt. -De foto met de meeste stemmen is de winnaar van de maand / opdracht en verdient daarmee eeuwige roem! Door de deelnemers hun foto allen dezelfde titel te laten geven kun je alle foto's die mee doen aan de opdracht in een keer selecteren. Bijvoorbeeld “ ZUHH-MRT-2013” Ben je bereid aan dergelijke initiatieven mee te werken? Zo ja laat het mij even weten, ik denk dat we dan een keer moeten afspreken. Om te kijken hoe we invulling kunnen geven aan onze ideeën. Als je geïnteresseerd bent voeg ik je toe als beheerder van de groep. Hoor graag van je, Groet Jos Ps waar woon jij eigenlijk?
gerardcor
12 jaar geleden
Leuk initiatief.. Meld me nu ook aan. Wist niet van het bestaan. Groeten, Gerard