Upload jouw foto's
Samen met Zoom.nl en Richard Verroen de Biesbosch verkennen? Geef je dan nu op! © artikel, testdag, caselogic

26 augustus 2019, 08:31

Ben jij een enthousiaste landschaps- en natuurfotograaf? En ben je op zoek naar dé geschikte cameratas? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op 13 september organiseert Zoom.nl de Case Logic Experience Day. Meld je snel aan en wie weet nodigen wij je uit om deel te nemen aan deze actieve dag!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 13 september organiseert Zoom.nl in samenwerking met Case Logic de 'Case Logic Experience Day'. Tijdens deze dag zullen 8 Zoomers verschillende cameratassen van Case Logic gaan testen tijdens een wandeling door de Biesbosch onder leiding van professioneel landschaps- en dierenfotograaf Richard Verroen. We zullen deze dag een wandeling gaan maken van ongeveer 2,5 uur, waarbij de tassen van Case Logic gerouleerd zullen worden tijdens de wandeling. Uiteraard zal deze dag in het teken staan van het maken van landschaps- en dierenfoto's in het Biesboschgebied. Richard Verroen is een ervaringen fotograaf en kent het Biesboschgebied op zijn duim. Hij zorgt ervoor dat je deze dag wordt voorzien van de nodige tips over landschaps-, vogel- en dierenfotografie. De testdag zal beginnen rond 13:30 uur en eindigen rond 17:00 uur.

De dag draait uiteraard om het testen van de Case Logic cameratassen. Na de testdag is het dan ook de bedoeling dat er een gebruikersreview geschreven wordt over jouw ervaringen tijdens deze dag. Uiteindelijk zal jouw geschreven review inclusief de gemaakte foto's gepubliceerd worden op de website en in het magazine van Zoom.nl!

Foto: rickkierik

Waarom inschrijven?

Ben jij een actieve landschaps-, dieren- of natuurfotograaf en lijkt het je leuk om eens op pad te gaan met een professionele fotograaf en andere Zoomers? En ben je daarnaast ook nog op zoek naar dé perfecte cameratas voor al jouw fotografiegear? Aarzel dan niet en geef je nu op voor de Case Logic Experience Day! We focussen tijdens de testdag niet alleen op het testen van de cameratas; we willen er een leerzame en vooral gezellige dag van maken waarbij je de kans krijgt om prachtige foto's te maken in de Biesbosch. Richard Verroen zal ervoor zorgen dat je alle details en interessante plekken van dit gebied te zien krijgt en zal je voorzien van handige tips om jouw fotografie verder te ontwikkelen.

Foto: rickkierik

Welke tassen van Case Logic gaan we testen?

Er zullen tijdens de Experience Day 8 verschillende cameratassen van Case Logic getest worden. Deze zullen tijdens de wandeling gerouleerd worden, zodat elke tester uiteindelijk de kans krijgt om drie verschillende tassen te testen. De volgende tassen zullen beschikbaar zijn tijdens de testdag:
Case Logic Era Large Camera backpack: Een grote, eigentijdse camerarugzak met volledig instelbare opbergruimte voor een spiegelreflexcamera, drone en alle fotografieaccessoires.
Case Logic Era Medium Camera backpack: De medium versie van de Era Large backpack. Deze tas in wat compacter, maar heeft dezelfde mogelijkheden als de grote versie.
Case Logic Era Small Camera backpack: De kleinste versie uit deze Era serie. Een compacte camerarugzak met volledig instelbare opbergruimte voor een camera of drone plus accessoires.
Case Logic Era DSLR Shoulder bag: Een mooi formaat schoudertas met ruimte voor spiegelreflexcamera, extra lens en ministatief.
Case Logic Era DSLR/ Mirrorles Camera bag: Een compacte schoudertas met ruimte voor een camera voor de fotograaf met aandacht voor minimalistische fotografie.
Thule Enroute Camera backpack 25L: Een veelzijdige alledaagse rugzak met bescherming voor je camera en laptop, perfect voor reizen of dagelijks gebruik in de stad.
Thule Enroute Camera backpack 20L: De iets compactere versie van de Thule Enroute 25L. Deze tas heeft dezelfde mogelijkheden als de 25L, alleen is de tas compacter van formaat.
Thule Aspect DSLR backpack: De veelzijdige digitale spiegelreflexcamerarugzak biedt volledig verstelbare opbergruimte, snelle toegang tot de spullen en groot draagcomfort in elke omgeving.

De cameratassen variëren van schoudertassen tot rugzakken en hebben ieder verschillende specificaties tot het vervoeren en beschermen van je cameragear. Wil je meer informatie over een betreffende cameratas? Klik dan op de naam van de tas hierboven. Het is de bedoeling dat je drie tassen aan ons doorgeeft die je zou willen testen tijdens deze dag.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze testdag? Meld je dan nu aan! Stuur jouw motivatie en de tassen die je wilt testen in en wie weet nodigen wij jou uit om deel te nemen aan deze dag.Ongeveer twee weken voor het plaatsvinden van de testdag zullen wij contact opnemen met de geselecteerde Zoomers. Heb jij je opgegeven voor de testdag? Houd dan op woensdag 4 september je mail en telefoon goed in de gaten om niets te missen!

Foto: Deez66

Reacties (12)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn