Upload jouw foto's
 • 4 Het onbekende genre: Beloved fotografie

  Het onbekende genre: Beloved fotografie

  22 mei 2015, 18:03

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat Afra voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van Beloved.

  Lees verder >>
 • 6 Het onbekende genre: Stereofotografie

  Het onbekende genre: Stereofotografie

  19 september 2014, 10:00

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat Afra voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van de stereofotografie.

  Lees verder >>
 • 9 Het onbekende genre: Astrofotografie

  Het onbekende genre: Astrofotografie

  16 juni 2014, 09:30

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat Afra voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van de astrofotografie.

  Lees verder >>
 • 5 Het onbekende genre: Militaire fotografie

  Het onbekende genre: Militaire fotografie

  31 maart 2014, 14:14

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat Afra voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van de militaire fotografie.

  Lees verder >>
 • 8 Het onbekende genre: interieurfotografie

  Het onbekende genre: interieurfotografie

  25 februari 2014, 15:00

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat ik voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van de interieurfotografie.

  Lees verder >>
 • 5 Het onbekende genre: Microfotografie

  Het onbekende genre: Microfotografie

  4 januari 2014, 10:04

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat ik voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van de microfotografie.

  Lees verder >>
 • 5 Het onbekende genre: Onderwaterfotografie

  Het onbekende genre: Onderwaterfotografie

  28 november 2013, 10:00

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat ik voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van de onderwaterfotografie.

  Lees verder >>
 • 1 Het onbekende genre: Geboortefotografie

  Het onbekende genre: Geboortefotografie

  28 oktober 2013, 15:30

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat ik voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van de geboortefotografie.

  Lees verder >>
 • 1 Het onbekende genre: Luchtfotografie

  Het onbekende genre: Luchtfotografie

  8 oktober 2013, 15:00

  In deze blogserie blijven de bekende fotografiegenres eens onbesproken. De prachtige macrofoto's, scherpe portretten en uitgestrekte landschappen laat ik voor wat ze zijn en zet een heel ander genre in de spotlight. Deze keer ontdekt Zoomer Afra de Leeuw de wereld van de luchtfotografie.

  Lees verder >>
 • 4 Apparatuur spik en span!

  Apparatuur spik en span!

  6 september 2013, 10:00

  Als fotograaf ben je vaak druk met heel veel dingen. Locaties en/of modellen zoeken, plannen, het fotograferen zelf natuurlijk, nabewerken en ga zo maar door. Soms schiet het verzorgen van je apparatuur er dan soms bij in. Zoomer Afra de Leeuw legt uit waarom juist de verzorging erg belangrijk is en hoe je dit het best kan aanpakken.

  Lees verder >>