Upload jouw foto's
 • 4 Fotograferen in Nepal

  Fotograferen in Nepal

  15 januari 2016, 08:00

  Fotograaf Edo-Jan Meijer neemt ons mee over de hele wereld. Vandaag komen we aan in Nepal. Wat kunnen we daar fotograferen?

  Lees verder >>
 • 1 Maak de mooiste foto's in de tropen

  Maak de mooiste foto's in de tropen

  17 augustus 2015, 11:03

  Edo-Jan is een gepassioneerd reisfotograaf. Hij neemt ons mee naar alle uithoeken van de wereld. Deze keer de tropen! Hoe maak je in deze vochtige omstandigheden de mooiste foto's?

  Lees verder >>
 • 2 Fotograferen in Lapland

  Fotograferen in Lapland

  1 april 2015, 15:04

  We gaan in deze blog naar het hoge noorden van Europa. In de winter naar Lapland. Of het nu in Noorwegen, Zweden of Finland is, we weten twee dingen zeker: We willen het noorderlicht op de foto zetten én we weten dat het er best koud kan zijn. Edo-Meijer geeft speciaal hiervoor handige tips.

  Lees verder >>
 • 6 Verwacht het onverwachte als reisfotograaf

  Verwacht het onverwachte als reisfotograaf

  31 januari 2015, 10:00

  Je hebt een prachtige reis geboekt en je bent goed voorbereid om de mooiste reisfoto's te maken. Maar dan ben je daar en dan regent het! Of je ziet geen hand voor ogen door de dichte mist! Hoe ga je daar mee om? Edo Jan Meijer helpt je op weg met het onverwachte van reisfotografie.

  Lees verder >>
 • 8 Voorbereiding als reisfotograaf

  Voorbereiding als reisfotograaf

  30 december 2014, 08:00

  Eindelijk is daar dan het besluit. Je gaat eindeijk die grote reis maken. Maar waar moet je op letten met het inpakken van je cameratas? Reisfotograaf Edo-Jan Meijer helpt je op weg zodat je niets vergeet voor de mooiste reisfoto's.

  Lees verder >>