Upload jouw foto's
 • 2 Beweging in je foto voor beginners

  Beweging in je foto voor beginners

  13 september 2020, 09:00

  Meestal wil je alles scherp hebben op een foto. In deze basiscursus zoeken we het tegenovergestelde effect. We gaan op zoek naar een dynamisch beeld en onscherpte.

  Lees verder >>
 • 1 Basiscursus architectuurfotografie - oog voor het lijnenspel

  Basiscursus architectuurfotografie - oog voor het lijnenspel

  13 januari 2017, 10:00

  Ultramoderne stations, vervallen zwembaden en imposante bruggen. Met architectuurfotografie kun je heel veel kanten op en deze tak van sport biedt ook interessante technische uitdagingen. In deze basiscursus gaan we je voor op weg naar de ultieme architectuurfoto.

  Lees verder >>
 • 0 Flitsen in de stad voor beginners

  Flitsen in de stad voor beginners

  11 november 2016, 10:00

  Bij fotograferen in de stad denk je al snel aan straatfotografie of misschien architectuurfotografie. Maar niet zo snel aan flitsen. Zonde, wij laten zien hoe leuk en creatief flitsen overdag en buiten kan zijn en hoe je zo'n spannend sfeertje kunt oproepen in je foto's.

  Lees verder >>
 • 2 Portretfotografie op locatie voor beginners

  Portretfotografie op locatie voor beginners

  16 september 2016, 10:00

  Het fotograferen van mensen buiten de studio is een van de meest uitdagende genres in de fotografie. Tegelijkertijd is het enorm complex, omdat er veel onvoorspelbare en spontane dingen kunnen gebeuren. In deze basiscursus helpen we je op weg in de jungle van het locatieportret.

  Lees verder >>
 • 1 Cursus portretbewerking voor een professioneel portret

  Cursus portretbewerking voor een professioneel portret

  19 augustus 2016, 10:00

  De portretfoto die uit je camera komt, is een halffabrikaat. Minstens zo belangrijk is wat er daarna gebeurt in de nabewerking. Daar tover je een doorsnee portretfoto om tot een professioneel ogend portret. We helpen je op weg in de magische wereld van de portretbewerking.

  Lees verder >>
 • 3 Basiscursus unieke reisfotografie - Hoe voorkom je toeristische plaatjes?

  Basiscursus unieke reisfotografie - Hoe voorkom je toeristische plaatjes?

  12 augustus 2016, 09:00

  Verreweg de meeste foto's worden gemaakt op reis. Exotische bestemmingen inspireren enorm om met de camera vast te leggen. Maar hoe voorkom je de doorsnee toeristische plaatjes? De meeste winst haal je uit de voorbereiding.

  Lees verder >>
 • 5 Het beste standpunt voor beginners

  Het beste standpunt voor beginners

  7 mei 2016, 10:00

  Als fotograaf bedenk je zelf hoe je iets in beeld brengt. Een belangrijke keuze is welk standpunt je inneemt. Waar sta je als je de foto maakt: ga je door de knieën of sta je bovenop een bankje? Een ander gezichtspunt levert een totaal andere foto op.

  Lees verder >>
 • 0 Tips om te fotograferen vanuit een voertuig

  Tips om te fotograferen vanuit een voertuig

  28 april 2016, 10:00

  Veel fotografen gaan op pad met eigen auto. Soms kun je zelfs in je auto blijven zitten om foto's te maken. Fotograferen vanuit een auto, bus of vliegtuig heeft voordelen, maar ook de nodige uitdagingen. Hoe pak je dat aan?

  Lees verder >>
 • 2 Reisfotografie voor beginners

  Reisfotografie voor beginners

  7 april 2016, 09:00

  Verreweg de meeste foto's worden gemaakt op reis. Exotische bestemmingen inspireren enorm om met de camera vast te leggen. Maar hoe voorkom je de doorsnee toeristische plaatjes? Wij helpen je op weg!

  Lees verder >>
 • 1 Cinemagraph Pro

  Cinemagraph Pro

  24 maart 2016, 11:00

  Nu je met meeste digitale dslr's ook kunt filmen, komen er steeds meer mogelijkheden om foto en film mengen. Zoals het programma Cinemagraph Pro, waarmee je uit een clip een still isoleert met een bewegend deel erin. Een superverrassend effect!

  Lees verder >>