Upload jouw foto's
 • 8 Houd je camera veilig in de hitte of op het strand!

  Houd je camera veilig in de hitte of op het strand!

  22 juni 2019, 10:00

  De zomer in Nederland is nu toch echt gearriveerd en de komende tijd komt er alleen maar warm weer aan. Staat er een dagje strand gepland? Altijd leuk om je camera mee te nemen! Let er alleen wel op dat je je camera goed beschermd tegen hitte en zand, want anders kan een leuk dagje uit wel eens vervelend eindigen...

  Lees verder >>
 • 4 Onweer fotograferen - de beste camera-instellingen

  Onweer fotograferen - de beste camera-instellingen

  8 augustus 2018, 20:00

  Augustus is de maand van de vele onweersbuien, wat niet door iedereen altijd even leuk wordt gevonden. Maar, voor fotografen is het een mooie kans om een prachtig natuurspektakel vast te leggen! Welke instellingen kun je het beste gebruiken bij het fotograferen van onweer? We geven je een paar tips.

  Lees verder >>
 • 6 5 fotografieplekken in de wereld waar je geweest moet zijn

  5 fotografieplekken in de wereld waar je geweest moet zijn

  7 augustus 2018, 10:00

  De wereld zit vol met prachtige plekken waar je je uren kunt vermaken met je camera. Het zijn er bijna te veel om op te noemen! Inspiratie nodig voor je volgende reisbestemming? Wij hebben een kort lijstje gemaakt met vijf fotografieplekken in de wereld waar je geweest moet zijn.

  Lees verder >>
 • 3 Wanneer gebruik je de scherptedieptecontroleknop?

  Wanneer gebruik je de scherptedieptecontroleknop?

  1 augustus 2018, 13:30

  De scherptedieptecontroleknop, gebruik je om bij een spiegelreflexcamera het effect van een bepaald diafragma te zien. Hoe werkt de knop precies en wanneer komt deze van pas? Wij leggen het je uit in dit artikel!

  Lees verder >>
 • 11 Welke natuur kun je in augustus fotograferen?

  Welke natuur kun je in augustus fotograferen?

  30 juli 2018, 18:43

  De maand augustus staat voor de deur en deze brengt een aantal mooie fotografiekansen met zich mee. We hebben een lijstje gemaakt met verschillende onderwerpen die je deze maand kunt fotograferen in de natuur. Weet jij er nog meer? Deel ze met ons!

  Lees verder >>
 • 7 Wanneer gebruik je de back button focus?

  Wanneer gebruik je de back button focus?

  24 juli 2018, 18:00

  De back button focus is een techniek om je camera scherp te laten stellen. Steeds meer professionele fotografen maken er gebruik van. Maar, wat kun je met deze knop en wanneer gebruik je het? We leggen het je uit in dit artikel.

  Lees verder >>
 • 0 Vijf tips voor onderwaterfotografie

  Vijf tips voor onderwaterfotografie

  23 juli 2018, 00:00

  De komende tijd staat er heerlijk zomerweer voor de deur en dan is er niets leukers dan met je camera op pad gaan! Wil je een dagje fotograferen eens combineren met een verfrissende duik? Probeer dan onderwaterfotografie! Wij geven je vijf tips voor het maken van de beste onderwaterfoto's.

  Lees verder >>
 • 3 Tips voor trouwfotografie

  Tips voor trouwfotografie

  20 juli 2018, 20:00

  De mooiste dag in het leven van een liefdeskoppel; niet niks om dat vast te mogen leggen. Wanneer je voor het eerst een bruiloft fotografeert kan er nog wel eens een druk op je komen te liggen. Want, hoe leg je deze dag eigenlijk goed vast? Wat moet je meenemen en waar moet je op letten om prachtige foto's te maken? Wij geven je een aantal tips zodat je goed voorbereid kunt beginnen aan deze onvergetelijke dag!

  Lees verder >>
 • 9 Clichés bij landschapsfotografie

  Clichés bij landschapsfotografie

  19 juli 2018, 17:00

  Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen; landschapsfoto's die het nét niet helemaal zijn. Vaak zijn dit de 'standaard' landschapsfoto's die iedereen kan maken. Wij hebben een lijstje met clichés en fouten die je beter kunt vermijden bij het maken van je landschapsfoto's, zodat je beelden juist spannend en interessant worden!

  Lees verder >>
 • 1 Tien tips voor het fotograferen van water

  Tien tips voor het fotograferen van water

  19 juli 2018, 10:00

  Water is een leuk en mooi onderwerp om te fotograferen, zeker met dit warme weer is het niet verkeerd! Er zijn veel mogelijkheden bij het fotograferen van water. Wij geven je tien tips hoe je water het beste kunt vastleggen of hoe je je foto's interessanter kunt maken door water te gebruiken!

  Lees verder >>