Upload jouw foto's
 • 17 Verslag workshop trouwfotografie

  Verslag workshop trouwfotografie

  1 april 2016, 09:40

  Op een regenachtige ochtend staan vijf enthousiaste winnaars te trappelen. Zij wonnen een workshop bruiloftsfotografie van Jantina Scheltema en in het hoge noorden gaat het vandaag gebeuren. Uiteraard loopt Zoom.nl mee tijdens deze leerzame dag.

  Lees verder >>
 • 4 Altijd andere portretten

  Altijd andere portretten

  20 februari 2016, 10:00

  Als je het portfolio van Glenn Portier bekijkt, lijkt het alsof hij alles aanpakt. Maar als je beter kijkt, zie je een lijn in zijn portfolio. Hij fotografeert portretten in de breedste zin van het woord en besteedt uiterste zorg aan zijn nabewerking. We spraken met hem hoe hij dat doet.

  Lees verder >>
 • 8 Lezersreis: Noorderlicht jagen in IJsland

  Lezersreis: Noorderlicht jagen in IJsland

  6 januari 2016, 13:00

  IJsland was dit jaar de bestemming van de Zoom-lezersreis. Albert Dros, Loes Derksen en Hans Jellema waren de gelukkigen. Zij wonnen de SNP Natuurreizen Fotowedstrijd Natuur op Zoom.nl en mochten op een verzorgde fotoreis naar IJsland. Zoom.nl reisde met ze mee, op zoek naar het perfecte licht.

  Lees verder >>
 • 6 7 tips om te fotograferen met je smartphone

  7 tips om te fotograferen met je smartphone

  28 december 2015, 10:00

  Natuurlijk, voor het echte werk ga je aan de slag met je camera. Maar stiekem pakken we er steeds vaker de smartphone bij. Hoe zorg je nu dat die foto's net zo mooi worden? Wij geven 7 tips!

  Lees verder >>
 • 1 Nieuwe natuurfilm Holland, Natuur in de Delta

  Nieuwe natuurfilm Holland, Natuur in de Delta

  28 september 2015, 11:54

  Vanaf vorige week draait van de makers van de Nieuwe Wildernis de nieuwe natuurfilm Holland, Natuur in de Delta. Wij hebben hem gezien!

  Lees verder >>
 • 0 Nieuw: Sony A7S II

  Nieuw: Sony A7S II

  11 september 2015, 15:38

  Sony voegt vandaag de nieuwe A7S II fullframe systeemcamera toe aan het bestaande A7-assortiment. Met deze vernieuwde camera kun je nu direct in 4K filmen.

  Lees verder >>
 • 3 3 manieren om beweging stil te zetten

  3 manieren om beweging stil te zetten

  30 augustus 2015, 10:00

  Het is lastig om bewegende voorwerpen op de foto te zetten. Foto is tenslotte een stilstaand beeld. Wij geven drie manieren hoe je dat toch doet.

  Lees verder >>
 • 4 Nieuw Olympus OM-D E-M10 Mark II

  Nieuw Olympus OM-D E-M10 Mark II

  26 augustus 2015, 16:21

  Tijdens de opening van de Olympus Photography Playground in Munchen kwam Olympus ook met een nieuwtje. Het nieuwe instapmodel van de OM-D E-M10 serie werd hier aangekondigd, de Olympus OM-D E-M10 Mark II. Wij mochten er direct even mee spelen.

  Lees verder >>
 • 4 Fotograferen met tropische temperaturen

  Fotograferen met tropische temperaturen

  3 juli 2015, 11:00

  We bereiken tropische temperaturen dit weekend. Maar hoe gebruik je dat in je fotografie? En waar moet je op letten met je camera? Wij geven 5 tips!

  Lees verder >>
 • 0 Review DJ Electronics LED Bi-Color panel

  Review DJ Electronics LED Bi-Color panel

  17 juni 2015, 10:56

  Bij verlichting in de studio heb je meestal in twee mogelijkheden. Flitsen of werken met continulicht. Binnen deze mogelijkheden heb je een heleboel smaken. Bij continulicht kiezen steeds meer fotografen voor LED.

  Lees verder >>