Upload jouw foto's
 • 1 Takeway T1 Clampod Tripod, kleine krachtpatser met kwaliteit

  Takeway T1 Clampod Tripod, kleine krachtpatser met kwaliteit

  1 november 2015, 14:00

  Sterk, stabiel en erg gemakkelijk. Dat is de Takeway T1 Clampod. Een multifunctioneel krachtpatsertje uit Taiwan dat uitermate handig is als je een keer om een statief verlegen zit. In deze review laat Léon Goossens je zien wat je er allemaal mee kunt.

  Lees verder >>
 • 2 Review Wacom Cintiq 27 QHD: 'De overtreffende trap op het gebied van tekentablets'

  Review Wacom Cintiq 27 QHD: 'De overtreffende trap op het gebied van tekentablets'

  3 september 2015, 14:00

  Zeg na het lezen van deze review je muis of tekentablet maar vaarwel.... In dit artikel laat ik je kennismaken met de Wacom 27 QHD touch. Het is de overtreffende trap op het gebied van tekentablets en een musthave voor iedere creatieveling. Wacom mikt met dit tablet in eerste instantie op professionals die zeer intensief met programma's zoals Photoshop en Illustrator werken, maar past een tablet van dit kaliber binnen jouw budget dan ben jij spekkoper!

  Lees verder >>
 • 0 Gebruikersreview Panasonic Lumix DMC-TZ70

  Gebruikersreview Panasonic Lumix DMC-TZ70

  14 maart 2015, 09:00

  De Panasonic Lumix DMC-TZ70 TZ70 lijkt een goede keus voor mensen die liever licht op reis gaan en niet met allerlei apparatuur willen sjouwen. Het is een camera die in je broekzak past en die verrassende specificaties onder de kap heeft. In deze review kijkt Léon Goossens of het inderdaad een ideale reismetgezel is.

  Lees verder >>
 • 10 Gebruikersreview Samsung NX1

  Gebruikersreview Samsung NX1

  30 januari 2015, 12:14

  Met de Samsung NX1 maakte Samsung zijn debuut in het semiprofessionele segment. In de Zoom.nl test waren we nog niet helemaal overtuigd dus we geven deze systeemcamera nu een week aan blogger Léon Goossens. Wat vindt hij van dit nieuwe topmodel?

  Lees verder >>
 • 3 Social Media voor fotografen (deel 3): tips voor het publiceren van foto's op social media.

  Social Media voor fotografen (deel 3): tips voor het publiceren van foto's op social media.

  20 november 2014, 11:19

  Internet en social media vormen voor fotografen een onuitputtelijke bron van informatie en inspiratie. Hoe vind je als (beginnend) fotograaf de informatie die voor jou interessant is? En op welke manieren kun je jouw foto's en de artikelen die jij leuk vindt, delen met vrienden en volgers? In een driedelige serie 'Social Media voor fotografen' leer je hoe je meer uit je Twitter- en Facebook-account haalt.

  Lees verder >>
 • 74 Social Media voor fotografen (deel 2): Met Facebook jezelf op de kaart zetten

  Social Media voor fotografen (deel 2): Met Facebook jezelf op de kaart zetten

  3 oktober 2014, 11:00

  Internet en social media vormen voor fotografen een onuitputtelijke bron van informatie en inspiratie. Hoe vind je als (beginnend) fotograaf de informatie die voor jou interessant is? En op welke manieren kun je jouw foto's en de artikelen die jij leuk vindt, delen met vrienden en volgers? In een driedelige serie 'Social Media voor fotografen' leer je hoe je meer uit je Twitter- en Facebook-account haalt. In deel 2: Met Facebook jezelf op de kaart zetten.

  Lees verder >>
 • 1 Social Media voor fotografen (deel 1): Maak je eigen fotomagazine

  Social Media voor fotografen (deel 1): Maak je eigen fotomagazine

  29 augustus 2014, 15:40

  Internet en social media vormen tegenwoordig voor fotografen een onuitputtelijke bron van informatie en inspiratie. Hoe vind je als fotograaf de informatie die voor jou interessant is? En hoe kun je de foto's en artikelen die jij leuk vindt, delen met vrienden en volgers? In deze driedelige serie 'Social Media voor fotografen' leer je hoe je meer uit je Twitter- en Facebook-account haalt. In deel 1: start je eigen fotomagazine

  Lees verder >>
 • 9 Photoshop geheimen: Actions

  Photoshop geheimen: Actions

  11 juni 2014, 14:58

  De functie Actions (Handelingen) is een van de best bewaarde geheimen in Photoshop en daardoor ook vaak onderschat. Met de functie Actions kun je in Photoshop echter veel tijd besparen. Wat zijn Actions, hoe werkt het en 5 mooie voorbeelden die je gratis kunt downloaden. Leun achterover en kijk hoe Photoshop jou het werk uit handen neemt!

  Lees verder >>
 • 7 Help, ruis in mijn foto!

  Help, ruis in mijn foto!

  25 april 2014, 12:15

  Je hebt je uiterste best gedaan om die mooie foto te nemen. Maar achteraf zie je op je computer digitale ruis in je foto. Sommige fotografen kunnen hier helemaal gek van worden. In ons digitale tijdperk streven we toch naar een perfect plaatje... Maar ruis betekent niet dat je foto is mislukt! Lees hoe je ruis kunt voorkomen, wat je er achteraf nog aan kunt doen maar ook hoe je ruis als creatief effect kunt inzetten.

  Lees verder >>
 • 6 Succesvol filmen met je fotocamera. Tips van een prof

  Succesvol filmen met je fotocamera. Tips van een prof

  17 maart 2014, 13:05

  Enkele jaren geleden was het nog ondenkbaar dat je met een fotocamera kon filmen. Tegenwoordig zit op vrijwel iedere digitale camera een filmfunctie. Maar een goede fotograaf is niet automatisch ook een goede filmer. Een mooi filmpje maken met je fotocamera is nog best lastig. Met deze 5 tips gaat het je wel lukken!

  Lees verder >>