Upload jouw foto's
 • 0 Lensbaby Double Glass Optic

  Lensbaby Double Glass Optic

  21 oktober 2014, 22:05

  Schaf je een Lensbaby aan, dan koop je eigenlijk zowel een lens als een lenshuis aan. Loulou Beavers legt een van de populairste lenzen van Lensbaby uit, de Double Glass Optic.

  Lees verder >>
 • 3 Op pad met de Lensbaby Edge 80

  Op pad met de Lensbaby Edge 80

  5 september 2014, 10:00

  Door camera.nl ben ik in de gelegenheid om te fotograferen met de Lensbaby Edge 80. Een objectief waarbij je de hoek van de scherptediepte kunt kantelen.

  Lees verder >>
 • 10 Tips voor fotograferen in Namibië

  Tips voor fotograferen in Namibië

  8 juli 2014, 14:00

  Namibië staat bekend om de prachtige natuur, weidse vergezichten, woestijnlandschappen, hoge zandduinen en het beroemde Kokerbomenbos. Loulou Beavers neemt je mee langs de mooiste plekjes van dit land en geeft je praktische tips.

  Lees verder >>
 • 2 Praktische fotografietips op een safari

  Praktische fotografietips op een safari

  22 mei 2014, 11:59

  Waar moet je allemaal op letten als je op een (foto)safari gaat? Loulou Beavers geeft praktische tips om de beste wildlifefoto's te schieten.

  Lees verder >>
 • 24 6 tips voor de mooiste macrofoto's

  6 tips voor de mooiste macrofoto's

  28 maart 2014, 14:42

  Macrofotografie is één van de makkelijkste vormen van natuurfotografie. Het kan in de eigen tuin, in de berm, bij een ven of in de plantenbak. Onderwerpen zijn volop voorhanden. Ook alledaagse dingen kunnen interessante onderwerpen zijn. En er zijn geen super dure en zware lenzen voor nodig!

  Lees verder >>
 • 4 Winter in Yellowstone

  Winter in Yellowstone

  12 maart 2014, 12:00

  In alle rust genieten van de mooie natuur en het wild zoals bizons en edelherten kan in de winter in het nationale park Yellowstone in de Verenigde Staten. Loulou Beavers noemt de hotspots en geeft tips om in het winterse landschap te fotograferen.

  Lees verder >>
 • 17 Creatieve meervoudige belichting

  Creatieve meervoudige belichting

  13 februari 2014, 13:18

  Bij meervoudige belichting voeg je meerdere belichtingen samen om een softe focus of uitstralende gloed als resultaat te krijgen. Loulou inspireert je met een paar creatieve mogelijkheden.

  Lees verder >>
 • 20 Compositie maakt je foto's sterker

  Compositie maakt je foto's sterker

  8 januari 2014, 10:00

  Een van de belangrijkste onderdelen in fotografie en misschien wel het belangrijkste is de compositie. Het woord 'compositie' betekent " ordening van verschillende delen tot één geheel".

  Lees verder >>
 • 2 Winterwit en pastel

  Winterwit en pastel

  16 december 2013, 14:30

  De winter biedt veel fotografische inspiratie, van winterse verstilde landschappen en aangevroren rijp aan bomen tot kruiend ijs en dieren in de sneeuw. Loulou Beavers geeft je praktische tips om al dat moois vast te leggen.

  Lees verder >>
 • 3 Soorten licht in de natuurfotografie

  Soorten licht in de natuurfotografie

  7 november 2013, 14:21

  In de natuurfotografie ben je meestal aangewezen op bestaand licht. Hoe zet je dat naar je hand en hoe zorg je voor een indrukwekkende lichtval? Loulou Beavers legt het uit.

  Lees verder >>