Upload jouw foto's
 • 0 Bliksem fotograferen - 10 tips voor onweer-fotografie

  Bliksem fotograferen - 10 tips voor onweer-fotografie

  4 juni 2019, 09:55

  Vanwege de snelheid is bliksem heel lastig vast te leggen. Om een goede foto te kunnen maken van het onweer moet je wel weten hoe je dit aanpakt. Leer de bliksem fotograferen met deze 10 tips.

  Lees verder >>
 • 3 (Reis)fotografie tips van Ruben Terlou

  (Reis)fotografie tips van Ruben Terlou

  11 juni 2018, 12:00

  Zoom.nl sprak met Ruben Terlou, bekend van de populaire VPRO documentaires Door het hart van China en Langs de oevers van de Yangtze. Met zijn ervaring als documentaire- en reisfotograaf weet hij alle ins en outs van het fotograferen op reis. Wij vroegen naar zijn belangrijkste tips voor reisfotografen in wording.

  Lees verder >>
 • 0 Alle tips voor stadsfotografie - Een overzicht

  Alle tips voor stadsfotografie - Een overzicht

  7 juni 2018, 11:15

  In een stad zijn heel veel verschillende onderwerpen te fotograferen. Daarom zijn er veel verschillende tips die je kunnen helpen bij stadsfotografie. Wij hebben in dit overzicht alle tips voor je verzameld die bruikbaar zijn bij stadsfotografie!

  Lees verder >>
 • 2 In The Picture: Jelle Canipel

  In The Picture: Jelle Canipel

  6 juni 2018, 16:02

  Elke editie van Zoom.nl wordt er een Zoomer In The Picture gezet. In deze In The Picture video deelt Zoomer Jelle Canipel zijn persoonlijke verhaal en fotografie-ervaringen met ons!

  Lees verder >>
 • 0 9 handige Lightroom tips voor beginners

  9 handige Lightroom tips voor beginners

  6 juni 2018, 00:00

  Lightroom is een populair fotobewerkingsprogramma van Adobe. Lightroom biedt vele mogelijkheden voor het bewerken van foto's. Wij geven je 9 handige beginners tips die je helpen met het werken in Adobe Lightroom!

  Lees verder >>
 • 12 De maan fotograferen - Zo doe je dat

  De maan fotograferen - Zo doe je dat

  4 juni 2018, 10:00

  De maan is een prachtig onderwerp voor je foto! Helaas werkt het niet om deze goed met je smartphone op de foto te krijgen. Om te weten te komen hoe je dit onderwerp goed en mooi op de foto kunt krijgen geven wij wat tips!

  Lees verder >>
 • 3 Tweedehands camera: let hierop

  Tweedehands camera: let hierop

  4 juni 2018, 00:00

  Met een tweedehands camera kun je soms net zulke mooie foto's maken als met een nieuwe camera. Dit kan je veel geld schelen. Er zijn wel wat dingen waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands camera. Wij geven je tips!

  Lees verder >>
 • 0 Je camera optimaal beschermen in verschillende omstandigheden

  Je camera optimaal beschermen in verschillende omstandigheden

  31 mei 2018, 10:00

  Je camera is niet bestand tegen alle omstandigheden. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je het beste je camera kunt beschermen in verschillende situaties. In dit overzicht staan alle tips die we hebben over het beschermen van je camera in verschillende omstandigheden.

  Lees verder >>
 • 0 9 tips om de zonsondergang perfect te fotograferen

  9 tips om de zonsondergang perfect te fotograferen

  29 mei 2018, 14:45

  Een ondergaande zon is prachtig om naar te kijken. Wanneer je hier een foto van wilt maken kan het beeld tegenvallen. Hoe je de zonsondergang wel perfect op beeld zet leer je aan de hand van deze tips!

  Lees verder >>
 • 0 9 tips voor scherpstellen in moeilijke lichtomstandigheden

  9 tips voor scherpstellen in moeilijke lichtomstandigheden

  29 mei 2018, 11:45

  Scherpe foto's maken is soms best lastig. Vooral als de lichtomstandigheden niet optimaal zijn. Met deze tips leer je hoe je het beste om kunt gaan met deze moeilijke lichtomstandigheden. Zo maak je de meest scherpe foto's!

  Lees verder >>