Upload jouw foto's
 • 0 Zo breek je door als fotograaf

  Zo breek je door als fotograaf

  1 juni 2020, 16:31

  Veel fotografen dromen ervan om van hun passie hun beroep te maken. Maar hoe maak je die stap van hobbyist naar professioneel fotograaf? Hieronder geven we je een aantal tips.

  Lees verder >>
 • 0 5 weersomstandigheden om te fotograferen in de lente

  5 weersomstandigheden om te fotograferen in de lente

  14 mei 2020, 17:35

  In de lente komen vaak verschillende weersomstandigheden voor. De eerste warme dagen hebben alvast een voorproefje gegeven van een zomerdag. Daarnaast is ook de harde wind van afgelopen winter niet verdwenen dit voorjaar. In dit artikel geven we je 5 interessante weersomstandigheden om deze lente te fotograferen.

  Lees verder >>
 • 1 De beste camera-instellingen om de maan te fotograferen

  De beste camera-instellingen om de maan te fotograferen

  16 april 2020, 19:07

  De maan is een droomonderwerp voor veel fotografen. Naar de sterrenhemel kijken en proberen de maan te fotograferen is fantastisch om te doen, maar het kan best een uitdaging zijn. In dit artikel leggen we uit wat de beste camera-instellingen zijn om de maan te fotograferen!

  Lees verder >>
 • 0 Portret maken in de zon: werken met harde en zachte schaduwen

  Portret maken in de zon: werken met harde en zachte schaduwen

  16 april 2020, 18:52

  Als het zonnetje buiten schijnt is het heerlijk om naar buiten te gaan en te fotograferen. Echter is het voor portretten niet altijd geschikt om te fotograferen in de felle zon. In dit artikel leggen we uit waarom, en wat je kan doen om dit probleem aan te pakken!

  Lees verder >>
 • 2 How it's made: hondenfotografie met Chris van Riel

  How it's made: hondenfotografie met Chris van Riel

  6 april 2020, 16:59

  Laatst plaatste Zoomer Chris van Riel deze prachtige hondenfoto in onze Facebookgroep Fotografen voor Elkaar. Hij deelde daarbij ook de video waarin hij liet zien hoe hij de foto heeft bewerkt. In dit artikel vertelt hij meer over zijn fotobewerking, en hoe hij te werk gaat.

  Lees verder >>
 • 0 Deze 5 fotografie onderwerpen vind je in jouw tuin

  Deze 5 fotografie onderwerpen vind je in jouw tuin

  26 maart 2020, 14:55

  Soms raken we de inspiratie een beetje kwijt. Maar niet getreurd! Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke fotografie onderwerpen? In dit artikel geven we je 5 onderwerpen die je kunt vinden in je eigen tuin!

  Lees verder >>
 • 2 Inspiratie nodig? 7 onderwerpen voor een stilleven

  Inspiratie nodig? 7 onderwerpen voor een stilleven

  3 maart 2020, 16:44

  Met het wisselvallige weer van deze tijd blijven we liever binnen! Gelukkig zijn er genoeg foto ideeën waar je binnen mee aan de slag kunt, zoals een stilleven! Wil je thuis aan de slag met het fotograferen van een stilleven maar je weet niet helemaal zeker hoe? In dit artikel geven we je 7 onderwerpen voor een stilleven.

  Lees verder >>
 • 0 Zo breek je de fotografiesleur

  Zo breek je de fotografiesleur

  25 februari 2020, 15:49

  Iedereen heeft wel eens een periode waarin hij of zij wat minder inspiratie heeft om eropuit te gaan om te fotograferen. De motivatie ontbreekt, of de creativiteit begint gewoon niet te vloeien en de camera blijft in de kast liggen. Maar niet getreurd! In dit artikel geven we je wat tips om de fotografiesleur te doorbreken.

  Lees verder >>
 • 0 Het geheim van een sterk beeld: de nadruk op één onderwerp

  Het geheim van een sterk beeld: de nadruk op één onderwerp

  17 februari 2020, 16:35

  Een foto wordt vaak sterker als er één onderwerp is waar de aandacht op gevestigd wordt. Anders wordt een foto snel te druk. In dit artikel leggen we uit hoe je de nadruk kunt leggen op je onderwerp.

  Lees verder >>
 • 2 Straatfotografie in het buitenland: de top 10 steden ter inspiratie

  Straatfotografie in het buitenland: de top 10 steden ter inspiratie

  13 februari 2020, 14:55

  Overal waar mensen zijn kun je eigenlijk wel straatfotografie doen. Maar toch zijn er een paar steden die vaak voorbijkomen. We hebben in dit artikel 10 steden voor jullie op een rijtje gezet!

  Lees verder >>