Upload jouw foto's
 • 0 Thuisopdracht 8: Het Perfecte Plaatje

  Thuisopdracht 8: Het Perfecte Plaatje

  2 december 2020, 11:39

  Het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje is weer begonnen. Ook dit seizoen staat er weer elke week een nieuwe thuisopdracht voor fotografen op de website van het programma Het Perfecte Plaatje. "Maak een foto van een "wild" dier in een menselijke omgeving!" luidt de opdracht van deze week. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Wij geven je een paar nuttige tips!

  Lees verder >>
 • 0 Diverse effecten in Lightroom: voor ieder wat wils

  Diverse effecten in Lightroom: voor ieder wat wils

  1 december 2020, 17:50

  De tab 'Effecten' is een beetje de 'Diversen'-tab. Je vindt er een aantal zaken die weinig of niets met elkaar te maken hebben, maar waarvoor Adobe kennelijk geen betere plek wist. Dat wil niet zeggen dat ze niet heel leuk en handig kunnen zijn!

  Lees verder >>
 • 6 10 handige sneltoetsen in Adobe Lightroom!

  10 handige sneltoetsen in Adobe Lightroom!

  1 december 2020, 09:50

  Doe je in Adobe Lightroom alles nog met de muis? We geven je 10 handige sneltoetsen om je workflow sneller te maken!

  Lees verder >>
 • 1 De beste Black Friday cameradeals + tips om een miskoop te voorkomen

  De beste Black Friday cameradeals + tips om een miskoop te voorkomen

  27 november 2020, 14:00

  Het van oorsprong Amerikaanse fenomeen 'Black Friday' is sinds een aantal jaar ook in Nederland niet meer weg te denken. Grote aankopen, zoals een splinternieuwe camera, worden speciaal uitgesteld tot deze dag zodat ze met flinke korting kunnen worden aangeschaft.

  Lees verder >>
 • 0 Photoshop Q&A - Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!

  Photoshop Q&A - Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!

  26 november 2020, 12:19

  We krijgen zo ontzettend veel vragen binnen over Photoshop. Daarom organiseren we op 10 december vanaf 19:30 uur een Photoshop Q&A sessie! Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

  Lees verder >>
 • 0 Black Friday: goed voorbereid shoppen deze vrijdag!

  Black Friday: goed voorbereid shoppen deze vrijdag!

  26 november 2020, 09:05

  Black Friday komt er weer aan! Of eigenlijk is het al begonnen, want Black Friday is tegenwoordig geen dan, maar bij de meeste winkels ruim een week. Een geweldig moment om een nieuwe camera, wat accessoires of nieuwe objectieven aan te schaffen. Vorig jaar konden we ons verheugen op veel foto- en video-gerelateerde aanbiedingen en ook dit jaar verwachten we weer een heleboel mooie producten met grote kortingen. Om de beste deals niet te missen, lees je even de tips in dit artikel. Je wilt toch niet dat je een deal mist deze week?

  Lees verder >>
 • 1 Thuisopdracht 7: Het Perfecte Plaatje

  Thuisopdracht 7: Het Perfecte Plaatje

  25 november 2020, 11:25

  Het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje is weer begonnen. Ook dit seizoen staat er weer elke week een nieuwe thuisopdracht voor fotografen op de website van het programma Het Perfecte Plaatje. "Maak een spectaculaire actiefoto van een bewegend onderwerp naar keuze!" luidt de opdracht van deze week. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Wij geven je een paar nuttige tips!

  Lees verder >>
 • 0 Spoedcursus: Misty Morning

  Spoedcursus: Misty Morning

  23 november 2020, 12:15

  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van een mistige ochtend! Dus stuur hier jouw mooiste misty morning foto in!

  Lees verder >>
 • 0 Black Friday komt er weer aan met flinke kortingen voor spiegelreflexcamera's

  Black Friday komt er weer aan met flinke kortingen voor spiegelreflexcamera's

  20 november 2020, 15:14

  Op 27 november 2020 is het weer Black Friday. Dé dag van het jaar dat je de kans hebt een nieuwe spiegelreflexcamera te kopen met flinke korting. We geven je hier een aantal tips waar je op moet letten.

  Lees verder >>
 • 0 Zoom Academy Live | Meld je aan en kijk terug

  Zoom Academy Live | Meld je aan en kijk terug

  20 november 2020, 11:57

  Wil jij ook meedoen aan Zoom Academy LIVE? Het is gratis en je kunt je nu opgeven voor de volgende livestream. Zodra je je weer kan aanmelden voor een volgende livestream, ontvang je automatisch een uitnodiging om deel te nemen. Schrijf je nu in, of bekijk gratis eerder uitzendingen terug.

  Lees verder >>