Meld je gratis aan
 • 0 Resultaten expertuitdaging: spelen met bewegend licht

  Resultaten expertuitdaging: spelen met bewegend licht

  18 december 2018, 10:08

  Vorige week riepen wij onze Zoomers op om aan de slag te gaan met de uitdaging: spelen met bewegend licht. Wat een prachtige resultaten hebben we binnen gekregen! In dit artikel delen wij de mooiste resultaten die wij hebben ontvangen via Zoom.nl, Facebook en Instagram. Staat jouw foto er tussen?

  Lees verder >>
 • 0 Simpel uitgelegd: 7 tips voor het fotograferen bij weinig licht

  Simpel uitgelegd: 7 tips voor het fotograferen bij weinig licht

  16 december 2018, 11:25

  Met deze donkere winterdagen ben je vast al eens tegen dit probleem aangelopen: je foto's zijn te donker, omdat er te weinig omgevingslicht aanwezig is. Niet handig met de feestdagen op komst waarbij je misschien wel sfeervolle beelden wil maken. Hoe los je dit nu eenvoudig op? Wij geven je een aantal tips om met weinig licht toch mooie foto's te maken!

  Lees verder >>
 • 0 De mooiste spots in Maastricht voor de mooiste shots!

  De mooiste spots in Maastricht voor de mooiste shots!

  15 december 2018, 11:50

  Ben je ooit al eens in Maastricht geweest? Dan weet je dat er talloze fotogenieke spots zijn in deze idyllische en bourgondische stad. Heb je dit nog nooit mogen ervaren dan raden we een tripje naar Maastricht zeker aan! We geven je in dit artikel de bekendste hotspots!

  Lees verder >>
 • 1 Expertuitdaging: spelen met bewegend licht

  Expertuitdaging: spelen met bewegend licht

  12 december 2018, 11:50

  Het zijn de donkere dagen in december en dat betekent dat er overal om je heen steeds meer (kerst)lampjes en versieringen tevoorschijn komen. Als fotograaf is dit de uitgelezen kans om je camera erbij te pakken en te experimenteren in het donker! Om je wat inspiratie te geven voor deze expertuitdaging, geven wij je een aantal tips.

  Lees verder >>
 • 2 De leukste decemberevenementen om te fotograferen!

  De leukste decemberevenementen om te fotograferen!

  11 december 2018, 11:58

  De decembermaand staat in teken van gezelligheid, warme drankjes en veel lichtjes. Een saamhorige tijd met vrienden en familie om vast te leggen. We geven je de ultieme decemberevenementen van deze maand om naartoe te gaan en te fotograferen!

  Lees verder >>
 • 1 Wat je moet weten als je de stap van hobbyist naar professioneel fotograaf wilt maken

  Wat je moet weten als je de stap van hobbyist naar professioneel fotograaf wilt maken

  7 december 2018, 12:00

  Veel fotografen dromen ervan om van hun passie hun beroep te maken. Maar hoe maak je die stap van hobbyist naar professioneel fotograaf? Hieronder geven we je een aantal tips.

  Lees verder >>
 • 0 Maak mooie shots op deze 7 spots in Eindhoven

  Maak mooie shots op deze 7 spots in Eindhoven

  6 december 2018, 11:36

  Eindhoven wordt ook wel de Lichtstad genoemd. De wortels van elektronicaconcern Philips zijn er gevestigd en het jaarlijkse lichtkunstfestival GLOW benadrukt die identiteit. Maar Eindhoven staat ook bekend om zijn design. We zetten een aantal fotogenieke plekken in Eindhoven, die Zoomers vastlegden, op een rij.

  Lees verder >>
 • 0 Hoe kies je de juiste tas voor je camera en objectieven uit?

  Hoe kies je de juiste tas voor je camera en objectieven uit?

  3 december 2018, 13:39

  Cameratassen zijn er in allerlei soorten en maten. Als hulpmiddel bij het kiezen van de tas die het beste bij jou, je camera en accessoires past, hebben we hieronder verschillende cameratassen overzichtelijk op een rij gezet.

  Lees verder >>
 • 0 Word reisleider voor Zoom.nl op de Vakantiebeurs!

  Word reisleider voor Zoom.nl op de Vakantiebeurs!

  30 november 2018, 11:45

  Is fotograferen jouw grote passie en vind je het leuk om andere mensen daar ook enthousiast voor te maken? Neem ze mee op een fotoreis langs spectaculaire demonstraties op de Vakantiebeurs. Wil jij Zoom.nl-reisleider worden voor een dag? Meld je nu aan!

  Lees verder >>
 • 6 Een portret maken van iemand met bril, zo doe je dat!

  Een portret maken van iemand met bril, zo doe je dat!

  29 november 2018, 13:35

  Brildragers portretteren is nog niet zo makkelijk. Licht wordt in de glazen reflecteert, de montuur kan schaduwen op het gezicht veroorzaken en de bril kan een vervorming in het gezicht van het model veroorzaken. Wij vertellen je hoe je hiermee om kunt gaan.

  Lees verder >>