Upload jouw foto's
Leden:
1283
Foto's:
2546
Opgericht:
01-10-2011
Toegang:
openbaar

Beheerders

Ter gelegenheid van de komende Zoom.nl Campus op 16 en 17 juni organiseert Zoom.nl in samenwerking met Kamera Express een vrolijke fotowedstrijd. <a href="http://goo.gl/w7KcU">Doe mee!</a>

Zoom.nl Campus Fotowedstrijd

Doe mee aan de fotowedstrijd van Zoom.nl Campus!

Ter gelegenheid van de komende Zoom.nl Campus op 16 en 17 juni organiseert Zoom.nl in samenwerking met Kamera Express een vrolijke fotowedstrijd.

Wat is jouw ultieme lentegevoel?

We hebben de winter nu wel achter ons gelaten en kijken uit naar volle terrassen, ontluikende bloemen en dartelende dieren. Wij dagen je uit om jouw bijzondere of originele foto in te zenden. Wat is jouw ultieme lentegevoel? Leg het vast, stuur je foto in en maak kans op mooie prijzen!

8 nominaties op de Zoom.nl Campus

De organisatie van Zoom.nl Campus nomineert 8 foto's. Deze 8 genomineerden worden tijdens de Zoom.nl Campus op 16-17 juni tentoongesteld in de Zoom.nl stand. Hier kan iedere bezoeker stemmen op zijn favoriete foto en zij kiezen daarmee de winnaars. Het Zoom.nl publiek bepaalt dus of jij wint!

Zo doe je mee

Registreer je op Zoom.nl, upload je ultieme lente gevoel in beeld, schrijf erbij waarom dit voor jouw lente is. Je kan tot 2 juni je foto insturen.

Stap 1:
Klik op de 'Meld je aan en doe mee' button en word lid van de Zoom.nl
Stap 2:
Je wordt doorgeleid naar jouw foto overzicht.
Stap 3:
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema "Lente" en stuur met behulp van de button 'Stuur hier je foto in voor de fotowedstrijd van Zoom.nl Campus je foto in.
Stap 4:
Maak automatisch kans op een van de vele prijzen!

De fotowedstrijd loopt van 26 maart 2012 t/m 2 juni 2012
Zondag 17 juni maken we de winnaars bekend op de Zoom.nl Campus.

Prijzen