Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Portretfotografie

Portretfotografie

Dit is een bijzondere fotowedstrijd: samen met topfotograaf William Rutten en Michiel Fischer, eigenaar van Studio34x.com, zijn we op zoek naar de mooiste portretfoto's op Zoom.nl! Dit is dé kans voor iedere portretfotograaf om zijn of haar mooiste werk te laten zien.

Wat is jouw beste portretfoto? Denk daarbij vooral aan de lichtval op het model, de blik in zijn of haar ogen, de zachte op juist harde huidtinten, gemaakt bij natuurlijk of flitslicht: alle soorten portretten zijn welkom in deze wedstrijd!

Deel jouw mooiste portret

en maak kans op een stedentrip naar Milaan in Italië ! Deze prijs is mogelijk gemaakt door reisorganisatie Bebsy.

Zoom Academy LIVE - Q&A met William Rutten, Michiel Fischer en Maarten Jacobi

Door je foto in te sturen voor deze wedstrijd, maak je niet alleen kans op de stedentrip naar Milaan, maar heb je ook kans dat jouw foto wordt besproken tijden Zoom Academy LIVE! In deze livestream op YouTube en Facebook bespreken William Rutten, Michiel Fischer en Maarten Jacobi de mooiste inzendingen voor deze wedstrijd.

Belangrijk: de twee winnaars worden in de uitzending bekendgemaakt tijdens Zoom Academy LIVE!
Zoom Academy LIVE! vindt plaats op donderdag 23 mei 2019 van 19:00 tot 22:00 en wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal en de Facebookpagina van Zoom.nl.

Meer informatie over Bebsy

BebsyDe reis naar Milaan als prijs voor deze fotowedstrijd wordt gesponsord door Bebsy. Wil je er eens even lekker tussenuit? Dan ben je bij Bebsy.nl aan het juiste adres! Elke dag gaat Bebsy voor jou op zoek naar leuke en unieke bestemmingen tegen een scherpe prijs. Ga voor een stedentrip naar Rome, zonvakantie naar Ibiza of fly en drive naar Sicilië. Het kan allemaal! Bovendien krijg je als je nu lid wordt van Bebsy €25,- euro korting op al je boekingen en toegang tot exclusieve ledendeals. Dat is nog eens een goed begin van je vakantie!

Wil je nu zelf een reis naar Milaan boeken? Als samenwerking tussen Bebsy en Zoom.nl is er een speciale Zoom-deal. Kijk op Bebsy.nl/zoom voor meer informatie!

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd geldt het thema ‘Portretfotografie’. We zijn op zoek naar jouw mooiste portretfoto. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 03 mei 2019. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De uitslag van de wedstrijd wordt op 23 mei 2019 tussen 19:00 en 22:00 bekendgemaakt tijdens Zoom Academy LIVE!

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Portretfotografie". De sluitingsdatum is 5 mei 2019.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een stedentrip naar Milaan in Italië
X