Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Foto van het jaar: Natuur

Natuur

Fotowedstrijd van het jaar

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt 8x de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DMC-FZ300 met 4K-fotofunctie. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

Meedoen

Voor de tweede fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Natuurfotografie’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Deelnemen kan tot en met 20 augustus 2019. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 20 september de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de deze fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DMC-FZ300 met 4K-fotofunctie ter waarde van €359,-. De FZ300 beschikt over een zoomlens met een bereik van 25 tot 600 mm met f/2.8 over het volledige bereik. De camera is volledig spatwater- en stofbestendig, waardoor het zelfs in de zwaarste omstandigheden nog steeds ultrasnel is. De camera heeft een robuust ontwerp, waardoor het lekker in de hand ligt. Ook beschikt de camera over een 4K-video en –fotofunctie, waardoor je nooit meer het perfecte fotomoment mist.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Natuur". De sluitingsdatum is 20 september 2019.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste natuurfoto in!
Winnaars
X