Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Foto van het jaar: Straat

Straatfotografie

Fotowedstrijd van het jaar

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt 8x de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DC-TZ95. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema 'Straatfotografie’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Deelnemen kan tot en met 1 november 2019. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 1 november de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DC-TZ95 met 30x optische zoom ter waarde van €449,-. Deze kleine maar krachtige camera beschikt over een 20,3-megapixel sensor met hoge resolutie, 4K photo en Video, snelle burstopnames en een reeks andere handige functies, wat deze camera tot de ideale reisgenoot maakt. De camera in zakformaat wordt geleverd met LEICA-zoomlens met een bereik van 24-720mm.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Straat". De sluitingsdatum is 1 november 2019.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste straatfoto in!
Winnaars
X