Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Foto van het jaar: Architectuur

Landschapsfotografie

Fotowedstrijd van het jaar

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt 8x de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic Lumix DMC-LX15. Aan het eind van het jaar gaat één van deze 8 winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema 'Architectuurfotografie’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Deelnemen kan tot en met 8 februari 2020. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 8 februari 2020 de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de volgende fotowedstrijd is de Panasonic Lumix DMC-LX15 met een F1.4-2.8 lens ter waarde van €499,-. De LX15 combineert een snelle F1.4-2.8 lens met een 1-inch sensor in een zeer compacte body. De camera past gemakkelijk in je broekzak en laat je toe overal creatieve foto’s te nemen. De camera bevat naast een 20,1 megapixel camera, ook een 4k-filmfunctie.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Architectuur". De sluitingsdatum is 7 februari 2020.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste architectuurfoto in!
Winnaars
X