Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Portretfotografie: William Rutten Academy

Portretfotografie

De William Rutten Masterclass

We hebben een bijzondere nieuwe cursus in Zoom Academy gelanceerd: een online video masterclass door William Rutten! Dit is dé kans om alles te leren over professionaliteit & workflow en te beleven hoe William in de praktijk werkt met licht en een model.

Voor het eerst in zijn carrière deelt topfotograaf William Rutten persoonlijk zijn kennis en ervaring in een unieke video masterclass. Leer in ruim twee uur exclusief videomateriaal, de belangrijkste lessen uit 33 jaar aan ervaring en expertise. Luister naar de mooiste anekdotes in de Leidse Schouwburg en zie de meester aan het werk in zijn eigen studio in 's-Graveland. Deze masterclass bevat tal van onmisbare elementen voor iedere fotograaf met ambitie.

In deze masterclass leer je:

• Concrete technische tips en adviezen voor het verbeteren van je workflow
• Onmisbare lessen op het gebied van professionaliteit en vakmanschap
• In 12 exclusieve video hoofdstukken

Daarnaast geeft William vanuit Studio 34x een complete studiosessie, waarin alle onderdelen van een shoot aan bod komen. Hij bespreekt verschillende lichtopstellingen en laat zien welk effect kleine aanpassingen al kunnen hebben op je beeld. William werkt in deze sessie niet alleen met high-end studioverlichting. Een van de opstellingen bevat een eenvoudige reportageflitser, waarmee hij een vogue-achtige stijl weet neer te zetten.

Wil je meer leren over professionaliteit? De studiosessie gaat naast de technische tips, ook dieper in op de samenwerking tussen fotograaf en model. Bovendien geeft William concrete adviezen die ervoor zorgen dat je klant altijd tevreden naar huis gaat.

Daarbij ontvangt de winnaar van deze fotowedstrijd een exclusief ticket tot een Masterclass Q&A Livestream. Tijdens dit online evenement beantwoordt William Rutten alle vragen van een selecte groep Masterclass deelnemers.

Je kunt meedoen aan deze fotowedstrijd tot en met zaterdag 6 juni. Zondag 7 juni maken we de winnaar bekend!

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Portretfotografie". De sluitingsdatum is 6 juni 2020.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Stuur jouw mooiste portretfoto in voor deze fotowedstrijd en maak kans op de William Rutten Masterclass met toegang tot de exclusieve livestream ter waarde van €99,95!
Winnaars
X